Teaser : Carta Pengkomen Tegar 2013

Sunday, November 3, 2013

Teaser : Carta Pengkomen Tegar 2013

Tidak lama lagi, tahun 2013 akan melabuhkan sayapnya. Syukur sangat blog ini ada pengunjung tetap yang setia. Sayangnya Mia kat anda semua.




Rasanya tentu sudah dapat agak... bukan? Mia akan umumkan Carta Pengkomen Tegar 2013 pada awal bulan Januari 2014 dan seperti biasa ada sedikit cenderahati buat mereka yang tersenarai.

Aktiviti tahunan bagi menghargai pengunjung yang sudi berikan sokongan pada blog ini.

Terima kasih semua... ada 2 bulan lagi ni.... (^_^)

cenderahati apa? opsss... surprise......

posted from Bloggeroid

45 comments:

  1. yang pasti kita tak da pluang kan..baru 2 bln brbog hehe..

    ReplyDelete
  2. yang bakal terpilih..tahniah..apapun teruslah kita saling menyokong satu sama lain..memeriahkan dunia blogger di Malaysia ni..amin..

    ReplyDelete
  3. jom join.
    bukan susah.
    dapat TOPAP FREE PULAK TUH!
    perrgghhh!
    http://www.bloqazizsafian.com/2013/11/saya-nak-topap-free-by-azizsafiancom.html

    ReplyDelete
  4. tak sedar tak lama lagi kita akan meninggalkan tahun 2013 kan kak.. :)

    ReplyDelete
  5. Diam tak diam lagi 2 bulan dah tahun baru 2014. Siapalah yang bertuah tu.

    ReplyDelete
  6. Dengan kesibukan kerja, saya tak akan mungkin jadi pengomen tegar. Dapat masuk baca tu pun dah rasa seronok dah. Payah nak jadi tegar ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe azie.... thanks sudi jadi silent reader blog ni...

      Delete
  7. Alhamdulillah yae,tahniah kepada mereka yang tersenarai.Cik ade tengok kat sidebar tu...
    best kan,ade jae pengomen yang setia kat blog kite..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah penghibur hati kak mia sebenarnya...

      Delete
  8. Wah, menarik...penuh dgn kejutan, rezeki siapa agaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mia memang suka buat kejutan... macam best gitu...

      Delete
  9. Aik.. tak tau nak komen apa, scroll-scroll ternampak July Top Supporters tu.. Yeay <3 Haha

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.