Wordless Wednesday 55

Wednesday, November 6, 2013

Wordless Wednesday 55


Berangan nak jogging macam ini.

38 comments:

  1. akak memang tak lepas punya..hihi, ada je kojenya

    ReplyDelete
  2. ni mesti guna application bistrip kat fb...hehe...

    ReplyDelete
  3. ha ha ha, kak mia pun dah start guna bitstrip...give me five...kak mia... nanti jangan lupa yer... *_^

    ReplyDelete
  4. Haha seronok beno tu sampai jogging mata ke langit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak... lupa nak setting avatar tu mata ke bawah.... hihihi

      Delete
    2. Tak pe, sambil memandang langit.. Ok je.. :)

      Delete
  5. hehehehe amboi.semangat nya berlari.hehehe

    ReplyDelete
  6. berlari kat umah je saya...hehehe..kejar anak-anak...

    ReplyDelete
  7. hehe..comel laa.. zara bkejar ngan anak2 buah.. hoho

    ReplyDelete
  8. comel la kak mia..haha jogging pun best gak

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum...kak mia,

    wah2... seronok nyer berjoging... :)

    mselim3

    ReplyDelete
  10. Tersilap tu Mia. Mana ada org lari kaki kanan dan tangan kanan sama ke belakang hahaha...

    ReplyDelete
  11. hahahaha nak joging camnie jgk tapi xlepas separuh jalan jer rasenya hahaha

    ReplyDelete
  12. untungnya lah haih... bukan senang nak kuatkan semangat macam nie :D

    ReplyDelete
  13. hehehe, sama lah. kat kolej slalu nak bgn subuh, abis solat trus jogging tapi hampeh. =.=

    ReplyDelete
  14. niat dah ada..azam berkobar-kobar..tapi vitamin M kadangkala terlebih..lagi-lagi bila last minit ada program..

    ReplyDelete
  15. hahahaha,....asyik2 jari jae yg jogging kan..jari p0n dah kurus :P

    ReplyDelete
  16. Haha.. Tgk pun dh smput.. Gane tuh.. Kurg stamina dh nk jogging gtu...

    ReplyDelete
  17. Lama juga sy x berjoging ni.. nk joging lah hujung minggu ni klu larat hehee.. :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.