image Wordless Wednesday 56 - Mia Liana

Wednesday, November 13, 2013

40 comments:

  1. ceria jer kak mia gi kursus penulisan minit mesyuarat...farah pulak kalau minutes ni dah naik jemu dan jelak dah kak mia, rasa nak muntah jer ngadap... hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah ni... kalau tak, nanti ngantuk pula... huhuh

      Delete
  2. Amboi cerianya! Makin tembam pula...hehe

    ReplyDelete
  3. hehe. tu muka ceria bila take 5 tu. hihi.
    kak mia, nak tanya, kak mia pakai aps apa erk make entry dari samsung kak mia? ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasalah tu PG..

      *kak mia kadang guna bloggeroid.. kadang guna blogger

      Delete
  4. erk? sama macam en hubby kita..kursus penulisan minit mesyuarat jugak..kat starpoints hotel??

    ReplyDelete
  5. Wah ceria je.. mesti dah berjaya melawan rasa mengantuk ni hehee.. gurau je.. :D

    ReplyDelete
  6. bila ada peluang je mesti snap-snap.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak hilangkan ngantuk ni... sebenarnya... hehehe

      Delete
  7. Ni mesti kat bilik mesyuarat Perpustakaan tu kan?

    ReplyDelete
  8. Bergambar memang tak boleh lari kan.. Hehe..

    ReplyDelete