Cubaan Hampir Selesai

Sunday, January 26, 2014

Cubaan Hampir Selesai

Ingat tak tempohari Mia ada cerita di SINI yang Mia sedang belajar nak update blog 6 entri setiap hari untuk bulan Januari 2014.


Leganya. Dah nak sampai ke penghujung bulan Januari. Selepas ini bergantung kepada keadaan nanti sama ada nak teruskan atau pun tidak untuk update 6 entri. Ternyata memang sukar untuk dibuat, dan Mia dah cuba buatnya. Banyak betul dugaan. Bukan senang. Kadang buat entri autopublish. Kadang buat entri backdated. Tetapi banyak yang update terus secara mobile.

Harap anda semua tidak boring dengan entri yang dipaparkan dalam bulan Januari ini. Terima kasih ya..

syukur.. apa yang dihajati menjadi kenyataan..

40 comments:

  1. Bila ada yang mengomen kiranya takda yg bosan tu Kak Mia. hehe *thumbs up*

    ReplyDelete
  2. tahniah... semoga usaha dan impian mia terlaksana.

    ReplyDelete
  3. wah akak, tabik, saya memang tak mampu...semoga akak berjaya

    ReplyDelete
  4. hanya mereka yang hebat sahaja mampu melakukan percubaan ini.. dan dengan izin Allah juga.. Alhamdulillah, sebab diberikan banyaaakkk idea untuk update entry dan sharing2.. hehe..

    ReplyDelete
  5. Kak Mia, jemput join GA ni
    http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/01/1st-anniversary-giveaway-by-madihah.html

    ReplyDelete
  6. cabaran sukar tu utk blog peribadi nak wujudkan 6 entry sehari
    kalau blog copy paste 16 entry sehari pun boleh... hehehhe
    alll the best buat mia

    ReplyDelete
  7. wahhhh..... dasyat
    momoy doakan yang terbaik untuk
    momoy update sebulan pun sampai 6 entri sis
    mmg serius kagum dengan sis
    inilah yg dikatakan semangat berblogging kan sis

    ReplyDelete
  8. thumb up lag kak mia. susah kot nak buat tu. kita xboring pun. setia entri yang di publish dapat juga sikit ilmu. kann. hihi

    ReplyDelete
  9. Hebat akak...saya pun nak cuba konsisten update

    ReplyDelete
  10. banyak idea mia....update blog 6 entry setiap hari....

    ReplyDelete
  11. hampir tercapai impian kak mia..tahniah

    ReplyDelete
  12. tahniah kak.. tahap disiplin akak memang tinggi.. salute..!!!

    ReplyDelete
  13. Tak boring pun, cuma kdg2 tak sempat nk terjah terus je.. :)

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mia...hebat n terbaik...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.