Dah 100 Entri Rupanya

Friday, January 17, 2014

Dah 100 Entri Rupanya


Diam tak diam.... dah 100 entri rupanya setakat ini di bulan Januari 2014. Biasalah blogger personal.... Banyak juga dah ni. Syukur... idea muncul di kala nak update blog.

Mahunya nak update blog bukannya macam update facebook ya.... Sejak adanya Samsung Galaxy Note 3 ini, terasa begitu seronoknya nak update blog dan online sepanjang masa. Note 3 inilah sebenarnya di sebalik tabir blog ini. Lebih menyenangkan lagi bila dah ada Samsung Power Bank. Sibuk-sibuk pun, masih boleh update juga. Syukur... alhamdulillah...

amat memudahkan... bila berblog dengan handphone...

51 comments:

  1. Wah dah 100 entri..Lya punya br 73 heheehe ............

    ReplyDelete
  2. Rajinnya Mia....kakpb seminggu pun kdg dpt 3 update je. Samsung Galaxy Note idaman kakpb juga tapi encik suami tunjuk S3 masa beli dulu...huhu...skrg jd teringat2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kakpb... takpe.. 3 pun dah ok..

      Delete
  3. Kak miaaaaa update guna apps apa? :( nak gak hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. qilah nanti buka entri di link ni

      http://www.mialiana.com/2014/01/cara-mia-liana-update-blog-guna.html

      Delete
  4. Alhamdulillah.. selamat maju jaya.. :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...banyak tu...:)

    ReplyDelete
  6. memang hebat. sy pon tak mampu nak buat entri sebanyak tu setiap bulan :)
    tahniah sis..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. memang syok... nanti cuba tengok entri ni

      http://www.mialiana.com/2014/01/cara-mia-liana-update-blog-guna.html

      Delete
  8. Replies
    1. suka bercerita la ni namanya... hehehe thanks KH..

      Delete
  9. memang mudah..bila ada idea je senang je nak update kan.. kecik dan senang nak bwk, yaya pun suka gak update guna phone bila outdoor

    ReplyDelete
  10. Perghh.. Byk tu.. Sy dh 3 hari x online via lappy ni..x tahu la gane dgn blog tu.. Update via mobile je.. Huhu

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. tu la.. baru perasan juga ni... sendiri pun terkejut juga...

      Delete
  12. banyak betul entri..saya baca pon tak pasan..

    ReplyDelete
  13. boleh menuntut berblog menggunakan samsung note 3 nie Mia...akak belum familiar lagi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aje kak sukma... ;) nanti tengok entri ni

      http://www.mialiana.com/2014/01/cara-mia-liana-update-blog-guna.html

      Delete
  14. Wah! Banyaknya, kak Mia! :O Rajin kak Mia update blog. Memang senang nak update blog kalau ada smartphone, sebab kadang-kadang malas nak on dan mengadap laptop lama-lama. :)

    ReplyDelete
  15. wow.. mmg berdispilin akak nie.. mencapai target yg akak nak.. tahniah kak..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.