Kuota Pelan Data 3GB Tidak Cukup Lagi

Saturday, January 25, 2014

Kuota Pelan Data 3GB Tidak Cukup Lagi


Wahhh.. nampaknya bulan ini dah masuk bulan ketiga kuota pelan data 3GB di handphone Mia tidak mencukupi. Kalau nak beli booster pun kena tambah RM10 untuk 1.5GB dan boleh digunakan dalam masa 3 hari sahaja. Terasa rugilah pula. Nampak gayanya memang kena tukar pakej lain yang 4GB punyalah.

Entri sebelum ini.

Kiranya Mia ini dah jadi pengguna mobile internet yang tegar... huhuhu..

Sedang Berlangsung :

akan survey pakej lain yang lebih sesuai...

28 comments:

  1. Huhuhuh... ^_____________________________________^

    ReplyDelete
  2. sendiri online berjam tak sedar masa brlalu. bila orng lain online baru terasa lamanya
    orng ni online 'x de keje ke dia'. heehe

    ReplyDelete
  3. sama la kak mia..sekarang ni..sekejap je kuota habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la wan... nampak tanda2 nak kena tambah kuota tu.... huhuhu

      Delete
  4. sy pakai 5 gb... selalu tak cukup sebab suka tengok cerita on;ine...hheee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab macam2 ada kan bila online... tv macam tak laku pula la ni... huhuhu

      Delete
  5. kita pakai yg keci gb je utk d umah hehe..selalu on9 kat office je ;)

    ReplyDelete
  6. hahaha...nasib baik sally pakai office punya wifi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh... beruntungnya sally.. bos tahu, tak? hehehe...

      Delete
  7. Kakak guna wifi rumah dan pejabat senang sikit mia.. sesekali aje guna mobile data itupun 1.5GB aje - tak habis-habis pun.

    ReplyDelete
  8. saya sendiri pun dah 9GB bulan ni kak, melampau tak??? ha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... hebatnya farah... memang melampau tu.... hehehe...

      Delete
  9. saya punya 1.5gb je sebulan kak utk mobile data

    ReplyDelete
  10. biasa la kak kalu pakai utk hp mmg xcukup, sbb kita xsedar kita online sbb boleh online dimana-mana pun pakai hp ni :-)

    ReplyDelete
  11. xpernah lagi guna mobile2 segala nih. haha wifi ruma dulu

    ReplyDelete
  12. kena tambah pelan data tu...akak kalau kat rumah dan opis guna wifi jer.....jimat.....

    ReplyDelete
  13. kena beli yang unlimited ni kak..tak boleh jadi..

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mia...kena tambah lah mcm ni...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.