Nak buat Business Card

Thursday, January 23, 2014

Nak buat Business Card


Alahai sedihnya nak cerita. Tapi Mia cerita jugalah. Tentu macam tidak percaya, kan? Sampai sekarang Mia belum pernah ada business card untuk blog ini.

Rasanya sekarang seperti dah jadi keperluan untuk Mia buat business card tapi itulah masih lagi survey nak buat kat mana... hmm...

Jeles tau, tengok blogger-blogger lain dah ada. Nak juga buat. Tak kira. Kalau ada sesiapa pernah buat business card boleh tolong recommend kat Mia tak... kalau boleh biarlah yang bagus dan berkualiti servis perkhidmatannya. Nanti bagikan url web di ruangan komen ya.

Sedang Berlangsung :
masih mencari....

33 comments:

  1. wah business card hihi btol2. kene cari yang ssuai. slalu sy pnh buat RM50 dpt 2 kotak. xth bpe 1 kotak. maybe 1000pcs kot

    ReplyDelete
  2. Wahhh nak business card satu tau nnt kak mia hihi.
    <3

    ReplyDelete
  3. kebiasaannya blogger yang selalu terlibat dengan event sesuai ada bussiness card.....tapi cuba cari kat apit, ia buat cantik http://www.fizgraphic.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la apiz ni kak mia..rmai blogger2 buat kt dia..tgk review kad dia cntik n murah..

      Delete
    2. Wow, memang sedang mencari juga nie. TQ for info

      Delete
  4. Business card kerja kakak adalah Mia hihi..
    Utk blog Mia bolehlah sebab ramai follower.

    ReplyDelete
  5. hahaha...sally baru je selesai tempah...hehehe :P

    ReplyDelete
  6. bila dah lama berblogging ni rasa macam perlu kan kak.Fiza buat da.Fiza pun baru masuk dunia business card ni..kalau nak oder dengan fiza atau kat fizgrpahic.com pun boleh :)

    ReplyDelete
  7. Urmm..macam best jugak kalau ada Businees Card blog. Nampak macam offcial je...

    ReplyDelete
  8. Blogger macam Mia perlu sebab ramai follower..

    ReplyDelete
  9. ktnya bisnes card dah lama.. mcm nk tukar baru jer ;)

    ReplyDelete
  10. cik nor pon teringin jgk ada business card..:)

    ReplyDelete
  11. Wah bagus ni kak mia..2014..ada business card untuk blog..

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum kak, dulu sheila buat dengan haru. under bro framestone. tapi rasanya lebih baik buat dengan fizz. ramai blogger buat dengan dia kann

    ReplyDelete
  13. best juga kalau ada bisness kad sendiri kan sis

    ReplyDelete
  14. kak mia buat jgn tak buat kak hehe nnt nk exchge kak ^_^
    saya rekeman apit kak mia dia punya murah kualiti kad terbaik setakat ni :)

    rasanya kak mia tempah vector dekat apit kan? haa dia lah :)

    ReplyDelete
  15. Salam, nak buat bisness card ?
    jom buat di sini . https://www.facebook.com/printz.houz

    Kakak Lyn boleh buat, ini facebook dia . boleh tengok contoh design
    dan boleh pilih nak design macam mana . :)
    CEPAT DAN BERPATUTAN <3
    anything ckp jer Lyn yang rekemen .
    Insyaallah harga negotiable .

    ReplyDelete
  16. hehe xtau nk buat bisnes kad nk wat cmne..

    ReplyDelete
  17. tengok entri mia nak buat bisnes card, teringin pulak nak contribute (suggestion je lah). Cer check sample kat sini : https://plus.google.com/u/0/photos/115985830031005051979/albums/5971924154119400305

    # x biasa dengan taste mia so x tahu exactly how would you like. :)

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum mia...wah bestnya kalau ada bisness kad...;)

    ReplyDelete
  19. hihi..mmg layak kak mia wat bis card..sbb pemes..hihi..tp mmg fizgraphic the best kot..design dia mmg cantik :)

    ReplyDelete
  20. Salam, kak mia boleh buat dari biz wani sendiri.. jenguk ini yer.. murah2 je.. https://www.facebook.com/wb.artwork.center :)

    ReplyDelete
  21. Utk serius blogger prlu ada biz card... :-)

    ReplyDelete
  22. Menarik. Teringin juga.. Nanti kot. Hehe

    ReplyDelete
  23. ramai blogger guna apit http://www.fizgraphic.com/ try lah yang nih kak mia :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.