Proton Suprima S Super Premium

Saturday, January 18, 2014

Proton Suprima S Super Premium

Wahhh... hari ini Proton Holdings Berhad atau lebih senang kita panggil PROTON telah lancarkan Proton Suprima S Super Premium, varian baru Proton Suprima yang lebih sporty di Karnival Jualan Proton Pusat Dagangan Antarabangsa Melaka.

Tengok pun cantik dan lebih bergaya. Ini merupakan varian ketiga dijual dengan harga RM 87,929.45 dalam dua warna iaitu merah 'Fire Red' dan putih 'Solid White'. Sebelum ini varian executive dan premium.




Sumber : SINI, SINI dan SINI

Terberangan sekejap bila tengok gambar kereta sporty Proton Suprima S Super Premium macam ni.... Mia suka warna merah. Nak beli pun kena fikir dua tiga kali.... huhuhu

 memang suka jenis yang sporty...

23 comments:

  1. cantik kete ni...harga pon cantik..telan air liur jap..kikikiki

    ReplyDelete
  2. cantik tapi harga tu memang tak mampu la

    ReplyDelete
  3. wow..kalau banyak duit dah lama beli ni..huhu

    ReplyDelete
  4. harga mahal kualiti tak tau lagi...siapa yang dah pakai keluaran pertama cer komen sikit

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. memang comel maria... duitnya pun comel juga... huhuhu

      Delete
  6. Masih sayang dengan kereta sekarang.. :)

    ReplyDelete
  7. harganya boleh tahan mahal....akak masih pakai kereta kesukaan akak sekarang....

    ReplyDelete
  8. kereta buatan proton yang sgt terbaik setakat ini dari pandangan saya.. tahniah proton..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...color dia mmg cun...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.