Baru Sampai Rumah

Tuesday, February 25, 2014

Baru Sampai Rumah

Baru saja sampai rumah ini. Tup-tup ada dua notis penghantaran barang ditampal di pagar rumah. Satu dari pos laju dan satu lagi dari gdex.


Nampaknya, esok kena pergi ambil sendirilah ni. Mata pun mengantuk dan badan agak letih. Seharian berjalan. Skudai Johor Bahru - Tanjung Bidara Melaka - Parit Raja Batu Pahat - Tampoi Johor Bahru - Skudai Johor Bahru. Suami Mia yang memandu.

mood letih...

32 comments:

  1. Wah... jauh berjalan hari ni... :D
    Have a good rest... :)

    ReplyDelete
  2. jauh berjalan ye kak..rehat ckup2 tauu.. :)

    ReplyDelete
  3. rehat yeee Mia..sian, ke sana sini uruskan semua..take care bebeh..

    ReplyDelete
  4. jauhnya perjalanan..apakah bungkusan itu

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu beg bum equipment dan satu lagi produk penjagaan muka

      Delete
  5. assalamualaikum mia...jauh perjalanan tu moga dpt rehat pula lepas ni...:)

    ReplyDelete
  6. dah kena ambil barang kat poslaju pulak..have a good rest kak..

    ReplyDelete
  7. memang penat yea Mia...long distance lepas tu balik dalam satu hari jugak....

    ReplyDelete
  8. jauhnye perjalanan...itu la...rietta pown skank lebih selesa guna alamat pejabat, sebab dah mmg akan terus smpai kepada rietta...xyah nk pickup lagi dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo... hihihi... mia still guna rumah punya alamat...

      Delete
  9. Assalamualaikum dan salam singgah selasa Kak Mia...selamat merehatkan diri...

    ReplyDelete
  10. dapat hadiah dari siapa tu kak mia? ;D hee

    ReplyDelete
  11. mmg letih tu perjalanan jauh, walaupon kita duduk sahaja di tepi driver.. xpe la kak..rehat2 la..ok :-)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.