Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #7

Friday, February 28, 2014

Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #7


Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #7

Wahhh.. tentu tidak sabar nak tahu siapakah pemenangnya yang bakal menjadi takhta selama 2 bulan iaitu Mac dan April 2014 nanti. Sila rujuk nombor anda dalam senarai peserta di SINI. Mia dah pun selesai blogwalking ke blog-blog peserta segmen.

Memang best sangat kali ini sebab melebihi 100 penyertaan. Sambutan amat menggalakan. 

Dan pemenangnya ialah...













Tahniah diucapkan kepada semua pemenang di atas. Diharap agar dapat masukkan blog Mia ke dalam bloglist masing-masing untuk bulan Mac dan April 2014 sebelum 5 Mac 2014. Sekiranya, blog Mia masih belum tersenarai, bermakna pemenang tidak bersetuju untuk exchange bloglist dengan Mia. Harap maklum dan terima kasih ya...

mood renew bloglist....

81 comments:

  1. Alhamdulillah...tahniah kepada yang terpilih...^_^

    ReplyDelete
  2. yeye...tahniah sumer pada yg menang...kak mia, lps ni klu buat lg, blh kami yg baru2 ni join lak...heheheheh

    ReplyDelete
  3. tahniah.....n best sekali dpt berkenalan dgn korang semua...

    ReplyDelete
  4. Xde rezeki. Btw, tahniah kepada pemenang yer.
    Next time kita join lagi (^^,)

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada semua pemenang..done BW senarai list peserta.. :-)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat Kak Mia...Diana perserta no80...syukur Alhamdulillah dapat masuk dalam senarai bloglist Kak Mia untuk 2 bulan...dan tahniah juga di ucapkan kepada semua yang menang...blog Kak Mia dah tersenarai dalam blog Diana...hehe..

    ReplyDelete
  7. tahniah bua pemenang. xdah rezeki lah nih hiihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo takpe shasha.. cuba lagi lain kali ya..

      Delete
  8. tahniah semua yg terpilih. Rezeki korang tu.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah kak mia, rezeki menapak lagi diblog blogger otai... sepantas kilat mama masukkan... :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tersenarai :) 74 :)
    Tapi akak, saye takde bloglist di blog :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkkk.... hmm... cubalah buat bloglist ya...

      Delete
  11. Assalammualaikum...kak mia,

    tahniah kepada pemenang k..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... terima kasih mselim...

      Delete
  12. alhamdulillah terpilih!
    tahniah semua & terima kasih mia. :)

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada semua pemenang ! takde rezeki la CN kali ni..its ok ..hehe

    ReplyDelete
  14. Tahniah semua. . Tapi mmg best tersenarai blm rezeki agaknya

    ReplyDelete
  15. hye kak mia liana.. anis no 60.. terima kasih ye.. alhmdlillah terpilih bloglist blog otai..hihi..suke.. anis dh msukkan dh dlm bloglist anis jugak.. :)

    ReplyDelete
  16. terima kasih :) tp, allyn tkde bloglist. cemmana ekk?

    ReplyDelete
  17. Alamak, tak tersenarai pulak...takpe try lagi nnti...heee

    Tahniah pada yg terpilih...

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum mia...tahniah buat semua yg berjaya..;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.