Ranking Alexa 16.2.2014

Sunday, February 16, 2014

Ranking Alexa 16.2.2014

Rasanya bulan Februari ini, Mia belum lagi buat entri review Alexa. Bila dilihat, alhamdulillah masih lagi maintain dan berada di tahap yang selesa. Sungguh pun begitu, Mia akan juga pastikan untuk berblog secara konsisten. Blog ini kini berada di bawah ranking 40,000 untuk Alexa Global dan 200 untuk Alexa Malaysia.



Alexa Traffic Rank : 37,462
Traffic Rank in MY : 175

Sumber : SINI

Laporan sebelum ini di SINI.

Kebanyakan trafik datangnya daripada enjin carian dan tidak lupa juga pengunjung tetap blog ini yang sentiasa bertandang untuk memeriahkan komuniti mialiana.com. Terima kasih tidak terhingga diucapkan. Syukur, blog ini masih digemari.

seronoknya berblog...

43 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah petang ahad Kak Mia..wahh...tahniah Kak Mia atas kejayaan ini...semoga Kak Mia akan sentiasa berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana.... amin... tq ya...

      Delete
  2. waa.. kukuh nya.. paly cam malas dah nak fokus untuk carian enjin..

    Contest SEO Muslim Niaga

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikk hihihi paly... rajin sekarang join contest SEO...

      Delete
  3. memang da best!! nak jadi macam akak jugak...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tu nanti nabila.... kuatkan usaha ya..

      Delete
  4. terbaik la sis...sy jrg check rank alexa..huhu lg pun blog baru..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks MF... teruskan berblog secara konsisten..

      Delete
  5. tahniah Mia, akakpun memang suka baca blog Mia.

    ReplyDelete
  6. Wah tahniah mantap ranking, championlah mia.

    ReplyDelete
  7. That is just amazing :D
    You surely know your stuff and I really like your way :)
    I'm sure you'll reach your target soon :D
    My latest entry is also about Alexa ranking "One Sure Way To Get High Alexa Traffic Ranking In Blogging"

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks wafa... already achieve my target... now.. just maintain only... huhuhu

      Delete
  8. Wahhh... Tahniah sis... Teruja betul kiera dengan sis nihh.. Kiera doakan sis terus berjaya dan konsisten :) Chaiyokk sis ^__________^

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin... thanks ya kiera... terharunya ni...

      Delete
  9. Assalammualaikum..kak mia.

    Teruskan berblog agar kak mia sukses selalu..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim... terima kasih ya...

      Delete
  10. wahh...tahniah kak mia..tq juga dah jenguk blog sy walaupun sy selalu mnyepi..hehe..kehadiran akk sgt sy hargai..tqvm... :)

    ReplyDelete
  11. Great blog! An inspiration for Malaysian bloggers to achieve more.

    ReplyDelete
  12. tahniah kak.. keep moving foward..ok.. :-)

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia...sentiasa tetap maintain sepanjang masa...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.