Last Call : Hantar Review SlimFast Diet Sebelum 11.59 Malam Ini

Monday, March 31, 2014

Last Call : Hantar Review SlimFast Diet Sebelum 11.59 Malam Ini



Setakat ini Mia baru terima 15 penyertaan entri review SlimFast Diet. Masih menunggu lagi 25 entri review yang belum dihantar. Diharap akan dapat dihantar sebelum 11.59 malam ini. Sila hantar URL entri review di SINI.

Mia telah maklumkan melalui emel beberapa hari yang lepas dan juga melalui sms (perkhidmatan google) pada pagi tadi. Diharap semua blogger yang terpilih untuk minum SlimFast Diet selama10 hari dapat memberikan kerjasama sepenuhnya. Terima kasih.

entri last call sebagai peringatan mesra...

40 comments:

  1. Aiseh..Fuza ni tak cukup berat lah pulak..Macamana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikk hehehe.. fuza... memang takleh join. takpe, nanti join ga lain ya..

      Delete
  2. alhamdulillah qila dah submit semalam heee <3333

    ReplyDelete
  3. Macam mana akak terlepas ni Mia...:)

    ReplyDelete
  4. kepada yg berkenaan ; sila berikan kerjasama anda ; percayalah pd diri anda sememangnya anda boleh dan meyakinkan..insyaAllah.

    ReplyDelete
  5. hi mia,

    baru anto, sorry terlambat. perut meragam je tiap2 ari tau.... hehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya cik lily... kena banyak bersabar. memang perut akan meragam. huhuhu

      Delete
  6. Replies
    1. salam delimasari... sila rujuk entri ni ya, http://www.mialiana.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-review-slimfast.html untuk siapkan entri review tu. tq

      Delete
  7. salam kak mia.. sori sgt2.. sy lambat anto entri.. nie baru siap.. sori ye kak..

    ReplyDelete
  8. Hehe... lupa sudah kak mia nak submit... :) sibuk sangat.. nanti Budu buat entry review tu sebelum malam ni :) TQ remember me abt ths

    ReplyDelete
  9. teringin gak buat review under kak mia nih....belum ada rezeki saya ni hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh juga nanti.. tunggu ga yang seterusnya ya...

      Delete
  10. assalamualaikum mia...entry done...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... entri telah diterima. tq.

      Delete
  11. Aduhai...sapa ler yg lewat hantar entry nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada lagi yang belum hantar ni... huhuhuh

      Delete
  12. Assalamualaikum Kak Mia...semoga yang tersenarai dapat melakukan yang terbaik menuju ke peringkat selanjutnya...All The Best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... terima kasih ya...

      Delete
  13. ok Mia - udah hantar seperti yang dirujuk. harap222 betul - tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. tersalah paste coding tu. patutnya kat HTML.. kalau ada masa betulkan la ya..

      Delete
  14. as salam...1st time singgah..

    tertarik nak baca review ni nanti =)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.