Giveaway SlimFast Diet : Review SlimFast Diet

Tuesday, March 18, 2014

Giveaway SlimFast Diet : Review SlimFast Diet

Review SlimFast Diet
11-31 Mac 2014

Diucapkan tahniah kepada 40 orang blogger yang berjaya menerima produk SlimFast Diet. Senarai blogger yang berjaya ada di SINI. Preview dan Hadiah Giveaway ini ada dinyatakan dalam entri SINI.

Maka bermulalah, cabaran 10 hari bersama SlimFast Diet My Beauty Herbs untuk 40 orang blogger merasai sendiri kehebatan SlimFast Diet. Adalah amat digalakkan agar mengikuti panduan dan cara-cara yang betul untuk minum yang disertakan bersama pek SlimFast Diet.

Selepas selesai minum SlimFast Diet selama 10 hari, anda dikehendaki untuk membuat entri review produk SlimFast Diet dan mengikuti syarat-syarat seperti di bawah :

  1. Buat entri review dengan tajuk yang bebas tetapi hendaklah mengandungi nama produk "SlimFast Diet" dalam tajuk entri anda.
  2. Masukkan gambar pengguna bersama SlimFast Diet dan gambar-gambar lain yang dirasakan perlu.
  3. Nyatakan perubahan yang berlaku iaitu sebelum dan selepas minum SlimFast Diet.
  4. Buatlah entri review dengan penulisan anda sendiri dan dengan cara yang terkreatif yang mampu anda lakukan.
  5. Sila masukkan kata kunci ini, "produk kurus yang berkesan", "cara kurus dengan cepat", "langsing" dan "kempiskan perut buncit" dalam entri review anda.
  6. Sila masukkan coding ini di akhir entri review anda.
  7. Selepas siap entri review anda, hendaklah hantar URL entri tersebut ke ruangan komen entri ini.
  8. Sila hantarkan URL entri review anda sebelum 11.59 malam 31 Mac 2014 untuk melayakkan anda ke peringkat yang seterusnya.
Semoga berjaya!

Senarai pemenang ada di SINI.

entri ini dimasukkan pada 5.35 petang 14 Mac 2014.



Senarai Entri Review Yang Diterima
  1. http://www.nazlee.com/2014/03/review-slimfast-diet-selepas-10-hari.html
  2. http://www.munirahizzan.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html
  3. http://auniqarya90.blogspot.com/2014/03/produk-slimfast-diet-dari-mia-liana.html
  4. http://sayasyiera.blogspot.com/2014/03/review-cabaran-10-hari-langsing-dengan.html
  5. http://nazlyizan.blogspot.com/2014/03/permulaan-diet-dengan-produk-slimfast.html
  6. http://www.aimanaziz.com/2014/03/slimfast-diet-ramuan-istimewa-untuk.html
  7. http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/03/review-berkeyakinan-selepas-menggunakan.html
  8. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/03/cabaran-10-hari-bersama-slim-fast-diet.html
  9. http://cammylia.blogspot.com/2014/03/cabaran-10-hari-dengan-slimfast-diet.html
  10. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/03/review-slimfast-diet-kurangkan-berat.html
  11. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-produk-back-to-shape-yang.html
  12. http://yangbaik.blogspot.com/2014/03/pengalaman-pertama-bersama-slimfast-diet.html
  13. http://qileh.blogspot.com/2014/03/10-hari-slimfast-diet-my-beauty-herbs.html
  14. http://www.jaymiee.com/2014/03/slimfast-diet-produk-kurus-yang-berkesan.html
  15. http://maszull.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slim-fast-diet.html
  16. http://www.akupenghibur.com/2014/03/cabaran-10-hari-bersama-slim-fast-diet.html
  17. http://ape-kinah.blogspot.com/2014/03/review-slimfast-diet.html
  18. http://www.ciklilyputih.com/2014/03/slimfast-diet-memang-kurus-dibuatnya.html
  19. http://www.mycherita.com/2014/03/review-slimfast-diet-cabaran-10-hari.html
  20. http://hazelmerah.blogspot.com/2014/03/kembali-ramping-dengan-slimfast-diet.html
  21. http://suehanasuha.blogspot.com/2014/03/final-entri-cabaran-10-hari-bersama.html
  22. http://akuainkausiapa.blogspot.com/2014/03/kurangkan-saiz-xxl-menjadi-xs-dengan.html
  23. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html
  24. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/kurus-dengan-slimfast-diet.html
  25. http://mummysoffya.blogspot.com/2014/03/cabaran-10-hari-bersama-slimfast-diet.html
  26. http://dewqracintakita.blogspot.com/2014/03/review-kiniku-yakin-dengan-slimfast-diet.html
  27. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-testimonialcabaran-10.html
  28. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/03/review-slimfast-diet-cabaran-10-hari.html
  29. http://redscarz.blogspot.com/2014/03/cabaran-10-hari-slimfast-diet-serius.html
  30. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet.html
  31. http://www.bubblynotes.com/2014/03/slimfast-diet-selepas-10-hari.html
  32. http://www.linazlina.com/2014/03/review-produk-pelansingan-slim-fast.html
  33. http://www.haneeza.com/2014/03/cabaran-kurus-10-hari-bersama-slim-fast.html
  34. http://aidathepinky.blogspot.com/2014/04/review-produk-slimfast-diet.html
  35. http://fasyrah89.blogspot.com/2014/04/pengalaman-bercabaran-dengan-slimfast.html
  36. http://inibeloglynmarzuki.blogspot.com
  37. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com
  38. http://rabiabiz79.blogspot.com
  39. http://melangkaugarisan.blogspot.com
  40. http://www.diarijejakahangat.com

124 comments:

  1. ASsalamualaikum kak mia, wahh bestnya.. tak berpeluang nak join review. hehe tgu ephyra pula. heee ada ke? ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila.. insyaAllah ada selepas ga slimfast diet ni...

      Delete
  2. Terima kasih atas panduan ini kak Mia. :)

    ReplyDelete
  3. X sabo nk tunggu result masing2 lepas 10 hari ni kak mia.
    Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah shark... kak mia yang excited ni...

      Delete
  4. baru hari pertama... menanti 9 hari lagi dalam debaran...

    ReplyDelete
  5. thanx kak mia.. dr pg td tggu kak mia update pasal nie.. hee.. tgh cube nie.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 anizz.... agak kesibukan arini cuti uruskan hal rumahtangga... petang baru ngadap blog... thanks ya sudi menunggu...

      Delete
  6. Fuhhh..Hari pertama - pas amk tak rase lapa pun..Cuma asik nak mnum je..huhuhuhu...9 day more to go..Chaiyok untuk sume para peserta

    ReplyDelete
  7. baik kak noted... purging jer ni dari tadi..wakakaka..hari ni 4 kali...

    ReplyDelete
  8. Eh dh ad yg dpt ke? Sy blm trm lg...ptt la sy trm notis pos laju..jwbnye esk kne g amik lh ni kt pos laju....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp... ramai yang dah dapat semalam... tq ya...

      Delete
  9. Assalamualaikum dan salam singgah sini Kak Mia..tahniah diucapkan kepada semua pemenang...dan teruskan usaha untuk ke peringkat yang seterusnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... terima kasih. harapan kak mia agar mereka semua slim selepas ni..

      Delete
  10. Wahhh macam best je.. dan tahniah pada yang berjaya

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat yang berpeluang me-review produk ini ;D

    ReplyDelete
  12. iyeahhh!! chaiyok2 iman.terus berusaha ni.tq kak mia guide

    ReplyDelete
  13. Salam Jumaat Kak Mia :)

    Jemput singgah awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  14. Thanks kak mia...hari Jumaat hari itu dah pergi pejabat kolej, belum terima lagi parcel dari pejabat pentadbiran..insyaAllah, hari Isnin Neeza try tengok lagi dekat pejabat kolej lagi, mungkin agak lambat sikit nak review.. maaf ya kak mia dan pihak My Beauty Herbs , apapun terima kasih sebab pilih Neeza sebagai antara pemenangnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ya neeza.. ok.. takpe banyak masa lagi ni... last day hantar url entri review pada 31 mac ni..

      Delete
  15. good luck untuk 40 peserta yg terpilih....

    ReplyDelete
  16. wah banyak perinkat sebenarnya..berdebar pulak rasanya... Haraplah semua berjaya. Amin :)

    ReplyDelete
  17. wah..bestnya...gudluck semua yg tersenarai

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum mia...rasanya mama punya entri review lambat sikit kot sbb produk slimfast utk mama belum diterima lagi...semalam tunggu tapi x ada juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... harap dapat sabar ya...

      Delete
    2. assalamualaikum mia...inshaAllah mia ...;)

      Delete
    3. waalaikumussalam mama.. sama2 ya..

      Delete
  19. terima kasih diatas panduan ini kak.. td baru terpikir mcm mana nak buat review nie.. last-last terbaca entri ini.. baru ler paham teman...9 days to go...hihihi.. tq kak

    ReplyDelete
  20. Memang berkesan. Nanti syiera buat review. Thank you bagi guideline kak mia :)

    ReplyDelete
  21. Menarik juga tapi 10 hari boleh ada kesan ke?

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
  22. hadiahnya sgt hebat..kalau la dpt :)

    ReplyDelete
  23. hadiah sangat2 menarik...semalam start hari pertama minum....

    ReplyDelete
  24. antara yang terpilih...hari ketiga ni.. :)

    ReplyDelete
  25. baru sempat minum semalam coz tak de masa nak baca entry kat blog mia ni... ok ok akan ikut segala rules yang diberikan ye

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum kak mia ... ok yana dh faham. tq kak .. ^^

    ReplyDelete
  27. Hehe..gud luck semua yang menyertai cabaran ini.

    ReplyDelete
  28. Tak sabar pula tggu review diorg wlaupun x join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar ya maria... kak mia pun excited juga ni...

      Delete
  29. Replies
    1. sabar ya.. nanti kita serbu entri2 diorang...

      Delete
  30. Dah siap buat entry, masih kat draft..Hehehe..Harapnya entry tu dh ok lah dan menepati syarat2... :-) kawan2 yg lain, cmne?? korg dh siap blm? hehehe

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum Mia, pcl sudah melaksanakan tugas. alhamdulillah.

    http://www.nazlee.com/2014/03/review-slimfast-diet-selepas-10-hari.html

    ReplyDelete
  32. Salam kak Mia... done review...

    http://www.munirahizzan.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  33. ALHAMDULILLAH...AGAK LAMBAT..:)
    http://auniqarya90.blogspot.com/2014/03/produk-slimfast-diet-dari-mia-liana.html

    ReplyDelete
  34. Salam kak mia :)
    Done publish entry review.

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/03/review-cabaran-10-hari-langsing-dengan.html

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum .. done review ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2014/03/permulaan-diet-dengan-produk-slimfast.html

    ReplyDelete
  36. Done review. sorry kalau ade kekurangan :)
    http://www.aimanaziz.com/2014/03/slimfast-diet-ramuan-istimewa-untuk.html

    ReplyDelete
  37. oke dah siap review produk nie..sori la lambat sikit sebab minum pun lambat..heheh..
    http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/03/review-berkeyakinan-selepas-menggunakan.html

    ReplyDelete
  38. Sally dah siap! hehehe...

    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/03/cabaran-10-hari-bersama-slim-fast-diet.html

    ReplyDelete
  39. http://cammylia.blogspot.com/2014/03/cabaran-10-hari-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  40. ENTRY dah siap, cuma tunggu masa je nk publish,
    dan ini adalah entrynya...

    http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/03/review-slimfast-diet-kurangkan-berat.html

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum kak mia, entry review shad, :D
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-produk-back-to-shape-yang.html

    ReplyDelete
  42. baru dapat disiapkan entri review...
    http://yangbaik.blogspot.com/2014/03/pengalaman-pertama-bersama-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  43. http://qileh.blogspot.com/2014/03/10-hari-slimfast-diet-my-beauty-herbs.html

    dah kak miaaa :D <3

    ReplyDelete
  44. baru hari ke3..tapi perot memang tak tahan memulas..akan myusul kemudian..

    ReplyDelete
  45. ok siap http://www.jaymiee.com/2014/03/slimfast-diet-produk-kurus-yang-berkesan.html

    ReplyDelete
  46. asslamualaikum mia...ini dia entri yang mama dah postkn...

    http://maszull.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slim-fast-diet.html

    ReplyDelete
  47. sori kak lambat

    http://www.akupenghibur.com/2014/03/cabaran-10-hari-bersama-slim-fast-diet.html

    ReplyDelete
  48. salam kak mia ni entri kinah

    http://ape-kinah.blogspot.com/2014/03/review-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  49. salam mia... eh macam mana kak mama boleh terlepas ni... hehehehe

    ReplyDelete
  50. hi mia,

    ini linknya : http://www.ciklilyputih.com/2014/03/slimfast-diet-memang-kurus-dibuatnya.html

    sorry lambat ye

    ReplyDelete
  51. salam kak.. sori lambat buat entri kak.. ini link entri saya..

    http://www.mycherita.com/2014/03/review-slimfast-diet-cabaran-10-hari.html

    ReplyDelete
  52. salam kak ini entrinya

    http://hazelmerah.blogspot.com/2014/03/kembali-ramping-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  53. done!! ... maaf terlambat ,... sueha buzy skit ... maafkan saya ..
    http://suehanasuha.blogspot.com/2014/03/final-entri-cabaran-10-hari-bersama.html

    ReplyDelete
  54. http://akuainkausiapa.blogspot.com/2014/03/kurangkan-saiz-xxl-menjadi-xs-dengan.html

    **semoga makin kurus..hahaha :)

    ReplyDelete
  55. Assalamualaikum.. Ya ampun kak mia, Budu betul2 lupa..huhu ini reviewnya... Dah cuba sebaik mungkin.. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  56. done! http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  57. akhirnya siap!maaf terlambat..
    http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/kurus-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  58. Akhirnye siap jugak..Done mine
    http://mummysoffya.blogspot.com/2014/03/cabaran-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  59. Alhamdulillah, kiera pon baru siap..... :)
    http://dewqracintakita.blogspot.com/2014/03/review-kiniku-yakin-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  60. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-testimonialcabaran-10.html

    ReplyDelete
  61. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/03/review-slimfast-diet-cabaran-10-hari.html

    ReplyDelete
  62. http://redscarz.blogspot.com/2014/03/cabaran-10-hari-slimfast-diet-serius.html

    terlambat skit, cuti sekolah bawa anakbercuti... sempat draf skit2.. last minit. hantar..

    ReplyDelete
  63. baru jumpa yang ini - baru siap xpasti betul ke tidak ni... cuba juga
    http://hanimsain-delimasri.blogspot.com/2014/03/cabaran-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  64. http://www.bubblynotes.com/2014/03/slimfast-diet-selepas-10-hari.html

    ReplyDelete
  65. maaf lambat hantar review

    http://www.linazlina.com/2014/03/review-produk-pelansingan-slim-fast.html

    ReplyDelete
  66. done :-) http://www.haneeza.com/2014/03/cabaran-kurus-10-hari-bersama-slim-fast.html

    ReplyDelete
  67. done..hohohoyeh..
    http://aidathepinky.blogspot.com/2014/04/review-produk-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  68. good luck kepada semua yg berjaya menghanntar review SFD ; sy baru je nak sambung semula blogwalking ke blog yg buat review tuu..

    ReplyDelete
  69. hai kak mia..ni entry saya..sorry lambat

    http://fasyrah89.blogspot.com/2014/04/pengalaman-bercabaran-dengan-slimfast.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.