Ranking Alexa 15.3.2014

Saturday, March 15, 2014

Ranking Alexa 15.3.2014

Alhamdulillah... Blog ini masih lagi mengekalkan kedudukan di bawah ranking 200 Alexa Malaysia pada hari ini iaitu di ranking 184 MY. Ranking Alexa Global juga turut meningkat ke angka 32,131. Semakin mengecil angka ranking Alexa ini semakin mantap satu-satu blog itu. Yang penting, setiap hari perlu ada pengunjung ke blog kita secara konsisten.

Tentu ada perasan pada bulan Mac ini, Mia dah mula update 3 atau 4 entri sehari. Namun begitu, momentum berblog masih dapat dikekalkan.

Alexa Traffic Rank : 32,131
Traffic Rank in MY : 184

Sumber : SINI

Laporan sebelum ini di SINI.

Tiada apa yang dapat diluahkan melainkan ucapan terima kasih daripada Mia buat anda semua yang sudi bertandang ke sini tanpa jemu. (^_^)

 laporan rekod untuk pertengahan bulan Mac 2014...

41 comments:

  1. yaa... sudah mantap :D. Great work!!!

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH!

    saya pun meningkat sikit. tapi memang jauh dengan blog tuan. antara langit dengan bumi bezanya. memang hebat blog tuan. Kena berguru ni. :). Tapi apa yang saya teruja, kalau search kat google tajuk perkembangan terkini MH370. blog saya ranking nombor 1. Artikel kat sini
    Perkembangan terkini pesawat MH370 yang hilang

    Anyway, good job. teruskan blogging yang memberi manfaat kepada semua. InsyaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. terima kasih PBO. mia nampak blog PBO semakin meningkat prestasi alexa... teruskan berblog ya...

      Delete
  3. ops sudah jatuh nombor dua top google search hehehehe
    google search

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo takpe... ok la tu top 2... ;) terbaik la..

      Delete
  4. peh! mama ganda 10 dengan kak mia... huaahaha,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tu nanti niza.... kuatkan mendaki ya..

      Delete
  5. mantap kak..masih maintain lagi.. congrat kak mia.. :-)

    ReplyDelete
  6. thniah kak...bilalah nk smpai kat tahap ni..hee

    ReplyDelete
  7. tahniah kak mia..semakin maju duta ephyra ni..hehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah !!!! Mantap...dan wajib maintain dan kekalkan momentum pengunjung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... alhamdulillah.. berkat sokongan dari semua pengunjung blog ini...

      Delete
  9. tahniah kak,, boleh jadi sifu bella x? ehehe =)

    ReplyDelete
  10. memang blog akak layak..184 wahh memang terbaik

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Kak Mia...tahniah Diana ucapkan..blog Kak Mia memang terbaik..

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mia...sentiasa maintain jer.kn...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.