Wordless Wednesday 103

Wednesday, March 19, 2014

Wordless Wednesday 103

Salin nota dengan snap.. snap.. snap..

48 comments:

  1. Singgah sini. Esok nak ambil result. Wish me the best XD

    ReplyDelete
  2. hehe..selalu buat macam ni..cepat dan mudah..

    ReplyDelete
  3. zaman sekarang...:D tu pon cikgu tulis tangan lagi... kalau cikgu email jer nota tu :D ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau email je.. baik takyah gi kelas langsung... hahahaha

      Delete
  4. wahahahahae, selalu buat macam nih bila nak dekat exam. hehehe doakan saya dapat result spm cemerlang kak mia :) heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok shasha.. kak mia doakan ya... good luck tau..

      Delete
  5. Replies
    1. sekarang dah semakin moden bila dibandingkan masa kita belajar dulu... huhuhu

      Delete
  6. salin nota snap snap nih sy pernah buat dulu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...dah ramai student salin nota cara yang macam ni..

      Delete
  7. Replies
    1. teringat masa dulu.. kak mia salin nota kecik macam apa... huhuhu sekarang cuma snap aja.. ai is jeles..

      Delete
  8. dah takda maknanya nak salin nota sekarang ni....

    ReplyDelete
  9. Copy paste...klik di hujung jari...paling mudah....

    ReplyDelete
  10. next time no need to attend lecture, just web conference is enough.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp... that one much easier... tq SD..

      Delete
  11. macamanalah untuk masa akan datang kan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... masih tak dapat nak bayangkan...

      Delete
  12. gunakan teknologi kearah kebaikan takpe.. jgn salah guna.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... tang salah guna tu yang bahaya skit...

      Delete
  13. Tapi kalau saya tulis tangan sendiri boleh ingat dan simpan dalam memory....lambat sikitlah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu... memang bagus. senang nak ingat...

      Delete
  14. Mudah dengan sekarang ni. Takperlu nota tetapi kamera je.

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua dah smartphone... yang tak datang kelas pun boleh dapat juga... dari social media...

      Delete
  15. Assalamualaikum Kak Mia..dulu susah sekarang dah senang...tinggal klik dah dapat pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... macam tu la nampaknya...

      Delete
  16. assalamualaikum mia...wah2 zaman dah canggih skg ni...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... canggih sangat dah sekarang ni...

      Delete
  17. Ohhh tak pernah buat lagi kerja senang macam ni..hehe

    ReplyDelete
  18. Zaman dah maju dan lebih mudah dengan adanya teknologi canggih :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.