Tersenarai Dalam Top 40 Blogger Melayu Malaysia 2014

Saturday, April 19, 2014

Tersenarai Dalam Top 40 Blogger Melayu Malaysia 2014

Wah.. terharu sunguh Mia bila blogger Pendekar Berkuda buat entri Senarai Top 40 Blogger Melayu Malaysia 2014 (April) di SINI. Rajinnya dia buat senarai dari Alexa.


Paling terharu bila ada ini...


Apa tidaknya, tentulah terasa sangat dihargai bila ada blogger lain backlink ke blog kita. Suka sangat tau! Rasa macam nak melompat-lompat pun ada ni... hehehehe

Tahniah kepada blogger-blogger lain yang tersenarai dan sememangnya bukan senang nak sampai ke tahap ini. All the best buat semua..

entri berbalas entri...

50 comments:

  1. assalamualaikum mia...tahniah2 mia...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... terima kasih ya..

      Delete
  2. Tahniah yer, bukan senang nak sampai tahap gitu kan :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak mia :D lepas ni boleh share rahsia pulak ye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ya angah... tak ada rahsia yang special.. semuanya kak mia ada citer kat blog ini. cubalah belek2 entri lama, kalau senang..

      Delete
  4. tahniah kak mia.. mmg bukan mudah nak ke tahap kak mia sekarang.. :)

    ReplyDelete
  5. Sally nampak nama sally! ehehehe...congrats kak..you deserve this :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak mia . Bila lah wani dapat sampai ke tahap macam kak mia , hehe .

    ReplyDelete
  7. tahniah kak mia, usaha keras berbaloi bila kita dihargai.. :)

    ReplyDelete
  8. tahniah kak mia...=) tumpang gembira dan teruskan usaha..

    ReplyDelete
  9. Tahniah, Kak Mia memang ada pengikutnya sendiri.

    ReplyDelete
  10. Wah wah wah ..TAHNIAH Tahniah ..
    Kekalkan Prestasi ...

    ReplyDelete
  11. Honestly... blog Mia ni bukan blog biasa... mungkin persembahannya sahaja yang santai... tidak terlalu heavy... tp ia still ada kekuatan tersendiri... memang patut tersenarai dalam top 40 blogger melayu malaysia 2014 :D

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Kak Mia...wahh...tahniah Kak Mia...

    ReplyDelete
  13. tahniah mia.. memang banyak info dari sini. ;)

    ReplyDelete
  14. tahniah kak...kerja keras akak berbaloi

    ReplyDelete
  15. Tahniah..bukan senang nak jadi blogger femes ni..saya pon maih belajar tentang dunia blogger ni..best sangat.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.