Ranking Alexa 1.6.2014

Sunday, June 1, 2014

Ranking Alexa 1.6.2014


Prestasi ranking Alexa semakin merosot kebelakangan ini. Mia berblog pun tidak berapa konsisten disebabkan ada komitmen lain yang lebih penting. Namun begitu, ranking Alexa masih maintain di bawah 300 Alexa Malaysia.


Alexa Traffic Rank : 36,416
Traffic Rank in MY : 249

Sumber : SINI

Laporan sebelum ini di SINI.

Terima kasih atas kunjungan anda semua. Boleh juga lihat atau belek entri-entri lama manalah tahu kot-kot entri-entri baru agak kurang menarik perhatian. Minta maaf ya...

 laporan rekod awal bulan Jun 2014...

28 comments:

  1. Masih yg terbaik.. Tahniah kak mia...

    ReplyDelete
  2. ok laa tu kak mia ... kita punya x ngam langsung .... hummm

    ranking 4,000 dlm malaysia ... adehhh http://www.alexa.com/siteinfo/http://mie-cyber.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. kak mia... ada masa nanti sudikan la join segmen ayu..hehe..sempena cuti sekolah ni..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum.., kak mia,

    walaupun ada penurunan sedikit.. insaallah akan naik balik tu k..

    mselim3

    ReplyDelete
  5. Hebat rank mia ni.. Banyak nak kena usaha untuk dapat rank macam ni..

    Klik Sini

    ReplyDelete
  6. Still very good ranking. Keep it up!

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...tetap menarik juga..:)

    ReplyDelete
  8. Sebuah blog yg unggul..ada register kat google adsence tak?
    sbb jika alexa cantik camni .rugi tak daftar kat GA...
    Senang2 singgah ler kat blog saya [[FortunaMedia.com]] dan tinggalkan jejak dgn tulislah sikit komen..terimakasih.

    https://helmysyamza.wordpress.com/

    ReplyDelete
  9. Tahniah Mia dapat kekal antara 300 yang terbaik..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.