Mia Dengan Shawl 2 Tone Colour

Monday, July 14, 2014

Mia Dengan Shawl 2 Tone Colour



Salam ramadhan buat semua. Hari ini Mia pergi kerja mengenakan shawl 2 tone colour. Shawl dua warna ini hadiah Giveaway CNY Dedeq.

Mia pakai ikut style yang Mia suka.. janji selesa.

mood ber shawl...

32 comments:

  1. pandai kak mia...saya masih belum lulus lagi shawl 2 tone ni...kalau kak mia sudi, boleh tolong tunjukkan camne kak mia pakai bershawl 2 tone ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya main bedal je.. belit ikut suka.. terus jadi macam ni... nak tunjukkan segan la...

      Delete
  2. comei la akk wat patern gtu.. ada tutor tak? nak belajor gak.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum ada tutor lagi rasanya... ni kak mia main suka2 belit...

      Delete
  3. erm .. sennag tak buat style ni ? .. macam simple , menarik tapi susah ...
    leh la kak mia buat tutorial shawl lak lps ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya paling simple... just belit balik yang bahagian pendek ke belakang..

      Delete
  4. tgk org pakai shawl cm sng ..kemas je
    MG pakai skjap je then rasa nk tgl2 sume dah ...huhu

    ReplyDelete
  5. pandai lilit ...aku sampai la ni tak reti lilit shawl pastu rasa terjerut je

    ReplyDelete
  6. Allhamdulillah... nice color... cantik mia pakai :)

    ReplyDelete
  7. cantik..pandai kak mia lilit..Za langsung x pandai lilit shawl..huhu

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...cantik2...:)

    ReplyDelete
  9. Cantik sis buat.kathy xpandai la pki shawl..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.