Pengumuman Pemenang Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com

Sunday, July 20, 2014

Pengumuman Pemenang Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com



Tibalah masanya yang dinanti-nantikan untuk Mia umumkan siapakah 40 orang blogger yang bertuah, bakal menerima kad raya mialiana.com ini

Sebelum itu sila semak nombor peserta di SINI.

Dan pemenang Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com ialah...





















Tahniah diucapkan kepada pemenang. Sila hantarkan butiran yang dikehendaki ke inbox fanpage mialiana.com selewat-lewatnya pada 22 Julai 2014  :
  1. Nombor peserta
  2. URL penyertaan
  3. Nama penuh
  4. Alamat lengkap
  5. Nombor handphone
Kepada yang tidak berjaya, usah berputus asa. Cuba lagi lain kali... (^_^)

Terima kasih ya sudi support Mia.

first time nak hantar kad raya pada pengunjung blog ni... feeling excited..

58 comments:

  1. Replies
    1. maaf ya.... memang macam ni... senang sikit nak pilih pemenang..

      Delete
    2. Tahniah kpd semua pemenang,sori la kak mia tak smpat nk join..

      Delete
  2. 24
    Alhamdulilah. sy dapat laa. eksaitedd pulak!! nanti sy inbox akak =)

    ReplyDelete
  3. woaaah tak menang laa T_T
    takpee :3

    tahniah spe yg menang :D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah 73 kene.. hehe.. tq

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..ni suratan atau kebetulan..mengena la kak. Tq ye.
    No bertuah saya no 4.
    Sukee =)

    ReplyDelete
  6. 23 ta kena...tpe la..tahniah semua ^_^

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... Tahniah kpd semua pmnang...

    ReplyDelete
  8. alahai sikit lagi. tak ada rezeki. mmm..

    ReplyDelete
  9. Tahniah pada yang bertuah..
    Congratulations

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. No.76. Alhamdulillah..ada rezeki. hehe. Tahniah kepada semua pemenang. ^___^

      Delete
  11. assalamualaikum mia...tahniah pd pemenang....;)

    ReplyDelete
  12. Salam. thanks singgah blog Nadya.

    Alhamdulilah =)

    ReplyDelete
  13. thniah pd pemenang..xde rezeki nk dpt kad rya dr kak mia..huhuh

    ReplyDelete
  14. wuhuuu..
    alhamdulillah..
    nombor 57 ada tuah kali nie.
    masin mulut :)

    ReplyDelete
  15. apesal pc sy xleh buka no cabutan tu?? ada x no. 3 dlm list pemenang???plis anyone yg boleh buka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. no 3 tidak berjaya mila.... tq ya sudi support mia..

      Delete
  16. dah terlepas... hari minggu memang tak sempat nak online sibuk dengan anak2 dan keluarga...
    tahniah kepada pemenang ...untung la dapat kad raya dari Mia

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada yang berjaya..aduss skit jer lagi nak kena..huhuhu..

    ReplyDelete
  18. Tahniah kepada semua pemenang :) Takde rezeki lak..hehehe..t cuba lagi.. :)

    ReplyDelete
  19. alhamdulilah rezeki, first pulak tu.hehe

    ReplyDelete
  20. alaa..takda rezeki..tahniah kepada pemenang..

    ReplyDelete
  21. wah dpt kad raya...terima kasih...kena juga no. 10.

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah rezeki, tahniah kpd semua pemenang :)

    ReplyDelete
  23. Yeayyyy ! bertuah plak dekat segmen ni... tak sabar ! tak sabar ! tahniah semua . Tq kak mia , tq cik random .. hehehe

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah..ada rezeki dapat kad raya dari kak mia

    ReplyDelete
  25. Alhamduillah BERJAYA jugak dapat kad raya ..Tq tq tq Sis Mia ..
    Tahniah jugak pada sahabat blogger yang dapat ..Tahniah ..

    ReplyDelete
  26. Thaniah buat yang bertuah Kad Raya cik Mia ni :) good luck.

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah..makasih kak mia n uncle random. yey..

    ReplyDelete
  28. alamak xder luck arrrr...pesal nombor berkalih pulak? ehehehehe ;p

    ReplyDelete
  29. 34 ada 44 ada nape 43 leh xde hehe..

    ReplyDelete
  30. sha dpt tp dah tutup dah nak claim kad raya :(

    ReplyDelete
  31. haha sipi sipi je lagi..anyway,tahniah kepada yang bertuah ya

    ReplyDelete
  32. hihihi sikit lagi nak kena... 57 dah ada dan 59 dah naik...58 je tak timbul-timbul....

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.