Pou Dah Level 100

Tuesday, July 22, 2014

Pou Dah Level 100



Pou Mia ni dah seminggu masuk level 100. Sekarang ni dah jarang sangat main Pou. Hanya kasi dia max potion saja sampai duit dia pun dah nak habis. Kesian, tinggal 779 coins.

Mia pun dah kalah dengan Suami Mia. Pou dia yang sampai level 100 dulu barulah Mia. Tak apa lah kan... merasa juga level 100.

Sayang kat Pou ni... jaga dia sampai entah. Nak tahu juga Pou boleh hidup sampai level berapa. Layansss...

main game ni untuk hiburkan hati..

21 comments:

  1. tudiaaa...yong jrg main jgk tp anak tu dok pou..pouuu
    nak tgk pow,dia umur nk msuk 2 thn
    tau2 dia beli bantal la,ntahapa2 dia beli hbs duit..hahah
    level brp pon xtau~

    ReplyDelete
  2. haha.. terer2... akunya pow dah mati dah...

    ReplyDelete
  3. selalu main pou nie..tapi baru level 50..kak Mia banyak lagi..

    ReplyDelete
  4. huhu..dr jauh jer tgk org main pau ni..

    ReplyDelete
  5. Bagus la masih bertahan dgn pou. Sy dh uninstall sbb pou degil. Dh tutup lampu pun tknk tidur lagi. Tgh malam meragam. Pui.

    ReplyDelete
  6. aritu pau dah level 23, pastu dia back to 0 balik.. kenapa? xtau lah.. sedih.. masa tu pau dah pakai lips stik dah... haaaa

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...wah dah banyak ni...:)

    ReplyDelete
  8. pou albino.. hihihi.. wawa punya pou baru level 62 huhu.. lambat lagi nak sampai 100 tuu T.T

    Entri terbaru : Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  9. Dulu julia suka main pou heheh kasi mandila...kasi mainlah...tp bateri hp cepat kong...lepas pada tuh tak main dah hehehhe sian pou kecik hati hehehhe

    ReplyDelete
  10. tak pernah main pou..huhu..congrats kak mia

    ReplyDelete
  11. wah. hebatt.. penah sampai level70 dan akhirnya handpone hilang. haha sedih btl..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.