Pusat Kecantikan Aishah Radhiah Beauty & Spa

Monday, July 14, 2014

Pusat Kecantikan Aishah Radhiah Beauty & Spa


Pusat Kecantikan Aishah Radhiah Beauty & Spa hanya untuk perempuan muslimah sahaja. Spa ini sangat teliti di dalam aspek pemilihan produk dan perkhidmatan yang berkualiti dengan persekitaran yang berkonsepkan bali, moden dan taman.

Istimewanya perkhidmatan scrub di sini,  di mana ianya diperbuat dari coklat yang datangnya dari Indonesia. Setiap cawangan spa wajib ada unsur alam (air pancut) untuk ketenangan. Perkhidmatan yang disediakan sesuai untuk pelbagai golongan pelanggan iaitu pelajar, orang ramai, golongan selebriti dan professional.

Antara kelebihan Spa ialah ianya boleh 
  • menghalus, menganjal, memutih dan memberi nutrisi kepada kulit
  • mengendurkan ketegangan otot
  • detoksifikasi tubuh untuk meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan.
  • mampu menurunkan tekanan darah tinggi dan hipertensi
  • mengurangi insomnia, stress dan keletihan
  • mengembalikan keseimbangan tubuh
  • menambahkan kepercayaan terhadap imej diri sendiri
  • melambatkan proses penuaan

Pakej paling digemari / famous ialah pakej Ratu bernilai RM400 termasuk
  • herba sauna
  • full body massage
  • full body chocolate scrub
  • full body chocolate @ detox mask
  • milk bath & aura flower bath
  • depp cleasing facial

Berita baik sempena menjelang Hari Raya Aidilfitri ini, Spa ini ada membuat promosi khas untuk anda,  pakej Aidilfitri bernilai RM250 termasuk
  • full body massage
  • full body scrub
  • full body mask
  • deep cleasing facial




Senarai Lokasi Dan Alamat Cawangan : 

Cawangan Bangi
(Berdekatan PKNS Bangi)
No. 1-11, Jalan 8/35,
Seri Bangi Seksyen B,
43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor Darul Ehsan.
No Telefon : 03 8922 1598

Cawangan Shah Alam
(Bersebelahan Plaza Masalam)
31-D Jalan Tengku Ampuan Zabedah F 9/F,
Seksyen 9,
40100 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.
No Telefon : 03 5880 6925

Cawangan Kota Damansara
(Menghadap Pintu Masuk Giant Kota Damansara Giant)
No 27-3 Jalan PJU5/20E,
The Strand Kota Damansara,
47810 Petaling Jaya.

Cawangan Ampang
(Bertentangan Ampang Putri, Ampang Point)
No 60M, Jalan Mamanda 9,
Taman Dato' Ahmad Razali,
68000 Ampang, Selangor.




Untuk temujanji sila hubungi : 012-9422798
Dibuka setiap hari dari 10.00 pagi sehingga 6.00 petang

sesekali jom manjakan diri kita dengan spa....

26 comments:

  1. wah kota damansara dengan shah alam ada, menarik ni menarik...

    ReplyDelete
  2. bestnya kalau sesekali pergi spa nie...

    ReplyDelete
  3. wow... syoknyer memanjakan dan merehatkan badan kt sini

    ReplyDelete
  4. eh ampang ade...
    xpernh lg p massage tp yg branch s.alam tu rmai dh bloger review ok
    ada masa t nk try la :)

    ReplyDelete
  5. sesekali, lagi-lagi nak raya ni, dapat merehatkan badan, bestnyaaa....

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...wah bestnya kalau dpt pi spa...:)

    ReplyDelete
  7. full body chocolate scrub tu mandi dengan cokelat ke kak...???

    ReplyDelete
  8. Nad penh pergi masa sebelum nk kawin..tak buat entry lagi

    ReplyDelete
  9. best ni khusus untuk perempuan muslimah sahaja.

    ReplyDelete
  10. Wah terbaiklah SPA untuk wanita muslimah...lelaki muslimah cam saya leh tak ?

    ReplyDelete
  11. Lya tak pernah lgi ke spa hari tu sebelum lya kawin pun memg tak smpf

    ReplyDelete
  12. Wah.. Best...sesekali mnjakan diri gtu..

    ReplyDelete
  13. bestnya dapat masuk beauty centre... dah lama tak manjakan diri nie.

    ReplyDelete
  14. Tertunggu2 yg di perak atau perlis. Hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.