Adobe Dreamweaver CS6 Training

Thursday, August 14, 2014

Adobe Dreamweaver CS6 Training


Amboi... tak habis-habis cerita kursus dia. Semalam dan hari ini, Mia dengan rakan sepejabat Mas, Sha, Anne, Affie dan Bart (dari department ysng berlainan) menghadiri Adobe Dreamweaver CS6 Training kat Menara Sentul, Kuala Lumpur. 







Bila dapat trainer yang best memang seronoklah nak belajar. Tak rasa boring pun. Level beginner hingga intermediate. Belajar secara teori dan praktikal.

suka kursus macam ni... tak ngantuk...

12 comments:

  1. Adobe Dreamviewer ni kegunaan nya utk apa?

    ReplyDelete
  2. untuk video ke ni? :o

    ade sertifikat laa pasti X3

    ReplyDelete
  3. best kn dpat training dreamweaver. lepas ni mesti blog lg superb. (^^,)
    saya baru selesai training adobe photoshop cs6. trainer pun awesome. melawak je.. hihi..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum mia...bestnya semua boleh belajar....

    ReplyDelete
  5. Wah terbaiklah lepas ini boleh buat design blog/website canggih2

    ReplyDelete
  6. kalau kursus yg enjoy memang bestkan tak boring

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.