Aktiviti Blog Bulan Ogos 2014

Saturday, August 2, 2014

Aktiviti Blog Bulan Ogos 2014



Sekejap saja masa berlalu. Dah masuk bulan Ogos dah. Ada beberapa aktiviti rutin blog yang akan dibuat pada bulan ini.


  1. Segmen Nak URL Blog #7 pada 11 Ogos 2014
  2. Segmen 12 Jam Bloglist #10 pada 18 Ogos 2014
  3. Soal Selidik 4 Perasaan Pengunjung pada 3 hingga 9 Ogos 2014

Setakat ini itulah tarikh perancangan yang Mia dah buat. Mungkin akan ada perubahan tarikh tetapi tidaklah jauh dari tarikh yang dah ditetapkan.

Semua dijemput join. Janganlah malu-malu..

join ya...

28 comments:

  1. Wah.. Siap dah ada perancangan aktiviti dah ni.

    ReplyDelete
  2. Insya Allah...ada rezeki saya join yerr kak mia...selamat hari raya kak mia...^_^

    ReplyDelete
  3. Mantappp, boleh buat persediaan ni ^^,
    Selamat hari raya aidilfitri,
    Maaf zahir dan batinnnnnnn (:
    - ahsfantasy24.com

    ReplyDelete
  4. terbaiklah kak Mia...ada perancangan masa depan..:D salam sabtu kak Mia

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Kak Mia..InsyAllah nak join..da lama tk join apa2 segmen..hehe..

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum kak... macam mana nak join

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... tunggu entri pada tarikh tersebut.

      Delete
  7. masuk skali contest utk hri merdeka k.mia :)
    mesti gempak ...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bagi cadangan... kak mia akan pertimbangkan..

      Delete
  8. Wah, dah ada perancangan yer. Zumal masih tak terancang lagi... Hehe
    Selamat Hari Raya Aidilfitri Mia Liana ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala.. biasa2 je ni.. selamat hari raya ya zumal...

      Delete
  9. assalamualaikum mia...bagusnya dah ada perancangan...:)

    ReplyDelete
  10. wah..excited nk join..mudah-mudahan ade ms nk join..msih ade lgi open house kena g pd tarikh tu..hhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ya... wahhh sakan dengan open house nya... ;)

      Delete
  11. waaaah meriah bulan 8 ni.. menunggu ni hihiks..

    ReplyDelete
  12. insyaAllah ada peluang nanti kita join ^^

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.