Grand Triple Chocolate Ice Cream

Sunday, August 24, 2014

Grand Triple Chocolate Ice Cream



Lepas makan tengahari, makan aiskrim ini pula.Grand Triple Chocolate Ice Cream. Hafizs yang belanja. Terima kasih ya...

Semua staf Unit ICT dapat satu. Suka sangat dengan coklat, terus licin.

terapi stres...

31 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah ptg Kak Mia..sukanyer ais krim...sedappp...

    ReplyDelete
  2. wow pemurah nya yang belanja tu.. hihik..

    Jemput join segmen GA yang CT buat..
    Giveaway Merdeka : Penang Mari Baq Ang By Siti Yang Menaip
    Tamat 24 August 2014 pukul 11.30 Malam ini..
    hihihiks masih ada masa untuk menjoinkan diri kalau sudi..
    kalau dah join mekaaaceh banyak-banyak..
    Thank You :D

    ReplyDelete
  3. saya pun suka yg jenis mcm berbanding dalam kon hehee :)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...memang nampak sedap jer ni...:)

    ReplyDelete
  5. Wah sedapnye, Cik Mimie xleh mamam..pantang x abis lagi..:(

    ReplyDelete
  6. Ni kalau kat Giant selalu ada jual kat parking.. zaza akan beli banyak2.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. slurppp...k.mia kena belanja zaza niiii...hehehe..

    ReplyDelete
  8. Ermmm tertarik bila tengok coklat tu..

    ReplyDelete
  9. Wah bestnya.. sedapnya aiskrim terutamanya org belanja, lagi sedap nak makan..hehehe..

    ReplyDelete
  10. Yummy...blom pernah rietta jumpa eskem nie...setakat walls tu biasa la...tapi nmpak gambar pown dh sedap...yummy...

    ReplyDelete
  11. tengok gambar pun memang sedap nih..huhuu

    ReplyDelete
  12. waaa...mcm menarik tertarik je icecream tu..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.