Selesai Blogwalking Senarai URL Blog #7

Tuesday, August 26, 2014

Selesai Blogwalking Senarai URL Blog #7



Ambil masa seminggu juga untuk Mia blogwalking ke blog peserta Nak URL Blog #7 di SINI. Kata orang sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Akhirnya selesai juga dengan bangganya.. dengan internet ciput kat rumah... huhuh

Lega sangat... salam kenal ya semua..

dah sampai sana dah...


26 comments:

  1. assalamualaikum mia...mama pun dah selesai BW..:)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak mia, kejap lagi sheila BW ~~~

    ReplyDelete
  3. Tak sempat rasanya join masa tu.. btw, nak bw jgaklah mlm nanti.. hehhehe

    ReplyDelete
  4. tak sabo nk join next segmen .. nanti liana mai jg blog kite plak ...

    ReplyDelete
  5. tahniah pada yang join dan mia juga kerana berjaya mengendalikan segmen dengan baik

    ReplyDelete
  6. assalammualaikum...

    mia, ani follow dan singgah sini ye...

    ReplyDelete
  7. rasa teruja kak mia blogwalking kat blog sha... terima kasih jugak ya :)

    ReplyDelete
  8. Terima kasih sis Mia Liana sudi singgah ke teratak saya yang tak seberapa itu. Hehe. =)

    ReplyDelete
  9. awak, kita tag awak :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

    ReplyDelete
  10. betul tu..dah settle blogwalking memang lega rasanya

    ReplyDelete
  11. Sudi jalan2 d blog sy juga :)

    www.bondasihat.com


    Tq♡♡

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.