Kembali Semula Pada Yang Asal

Sunday, October 5, 2014

Kembali Semula Pada Yang Asal



Nampaknya Mia terpaksa buat Blog Archive ini kembali semula pada yang asal iaitu menggunakan jenis hierarchy. Rasa payah sikit nak tengok entri-entri lama bila guna drop down menu yang Mia tukar tempohari kat SINI.

Akur juga akhirnya. Dah tak nak ubah-ubah lagi. Walaupun berat sikit tapi tak mengapa asalkan pengunjung senang nak tengok entri lama.

peace... (^_^)

15 comments:

  1. Setuju sangat ni Kak Mia...lebih senang nak cari entri sebelum-sebelumny...a

    ReplyDelete
  2. Ouhh dia memberatkan ke ? Actually blog archive ni sangat-sangat lah penting.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak perasan pun kak mia tukar. Hehe. Nampak benor, dah lama tak selongkar blog kak mia. Saya pun suka guna drop down menu, sebab kalau jenis hierarchy ini, susah nak cari entri-entri yang lama. Baru-baru ini blogwalking blog yang guna jenis hierarchy, blog best, seronok nak baca, tapi guna jenis hierarchy terus saya pangkah..huhu. Bagus guna drop down menu, lebih mesra pembaca. ^___^

      Delete
  4. Assalamualaikum mia...yer betul tu mmg susah nak tengok entri yg lama....kalau yg mcm ni senang mama nak tengok entri yg lama...

    ReplyDelete
  5. Baru2 ni saya setkan custom search di blog, yg mana dia search blog dan google+ sekali.

    Nanti saya buatkan tutorial...

    Tapi untuk senarai posting2, saya gunakan page lain untuk display isi kandungan.
    contoh

    ReplyDelete
  6. Dgn cara ni lgi mudah nak cari entri2 trdahulu hhee

    ReplyDelete
  7. Ha'ah.. Lagi senang guna hierarchy cani.. senang nak trace balik entri2 lama.. ^__^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.