Giveaway Bugslock : Pengumuman 34 Blogger Yang Berjaya

Monday, November 17, 2014

Giveaway Bugslock : Pengumuman 34 Blogger Yang Berjaya

Giveaway Bugslock : Pengumuman 34 Blogger Yang Berjaya


Wahhh... kini tibalah hari yang ditunggu untuk mengumumkan siapakah blogger yang berjaya dalam pemilihan Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk. Jawapan yang diberikan hebat-hebat belaka dan persaingan tersangatlah sengit. Memang bestlah..

Daripada 94 orang blogger, hanya jawapan 34 blogger sahaja yang telah menambat hati Syarikat X Cube Enterprise Malaysia Bugslock. Tambahan 4 orang blogger kerana memberikan jawapan yang begitu memberansangkan.

Senarai peserta yang join ada di SINI. Setiap pemenang akan diberikan 2 utas Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk untuk dicuba dan seterusnya diwajibkan untuk membuat entri review pada peringkat seterusnya.

Klik SINI untuk melihat peringkat-peringkat dalam giveaway ini.

Keputusan pemenang telah Mia terima petang semalam dan pemenangnya ialah....

  1. http://suriaamanda.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  2. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  3. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  4. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  5. http://miszrockers.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  6. http://www.kisahemasputih.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  7. http://www.azhafizah.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau-nyamuk.html
  8. http://www.diarijejakahangat.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  9. http://fuzamusa.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  10. http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  11. http://kathyrbain.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  12. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  13. http://zamani84.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  14. http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  15. http://www.mamaniza.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  16. http://www.kisahsidairy.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  17. http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  18. http://therylisanurulain.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  19. http://maszull.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  20. http://www.ciklilyputih.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  21. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  22. http://shumie-dz.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  23. http://cammylia.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  24. http://blogparihh.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  25. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  26. http://mamapapaamir.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  27. http://yangbaik.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  28. http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  29. http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  30. http://jnjikita.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  31. http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  32. http://zafarah.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  33. http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
  34. http://providenetwork.com/giveaway-bugslock-gelang-penghalau-nyamuk-di-mialiana-com
Tahniah pada semua pemenang. Diminta untuk inbox fanpage Mialiana.com butiran berikut dengan segera :-

URL Penyertaan :
Nama Penuh : 
Alamat Lengkap :
No Handphone :

Cepat-cepat tuntut ya... Tentu tak sabar nak terima 2 utas Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk yang terbaik ini, bukan? Dah boleh mula rancang untuk buat entri review nanti.

Kepada yang tidak berjaya, usah berputus asa. Terima kasih di atas sokongan yang diberikan.

sambutan giveaway yang sangat menggalakkan.... alhamdulillah.. (^_^)

59 comments:

  1. Wahhh tahniah semuaaa..tak sempat join aritu..takpe2, next time..hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah
    Rezki Pagi Isnin

    Tq kepada penganjur GA serta TQ kepada penaja GA

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...tahniah semua!!...cepat2 bagi details yer...^_^

    ReplyDelete
  4. tq kak mia..... senyum lene sampai telinga da ni... =)

    ReplyDelete
  5. Tak berjaya.. xpe.. maybe next time. Tahniah kepada yang berjaya..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...ad luck...nanti sy pm sis :-D

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... tak sangka betul boleh menang... entry simple je tuh.. ok.. akn PM detaill...

    ReplyDelete
  8. yeah.. terima kasih mia.... tak sabar nak tunggu gelang sampai..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..terima kasih kak mia dan X cube Enterprise Malaysia Buglock.Tahniah semua yang berjaya

    ReplyDelete
  10. Yeay....tahniah buat semua..Alhamdulillah x sabar nak tunggu gelang tu sampai...

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada semua pemenang....... Jemput2 join 1st segmen saya.... :)

    http://cikash.blogspot.com/2014/11/1st-segmen-blogwalking-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  12. Cik akak pun ada....makseh kak mia..
    Lepas nie nak review lagi...

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah...sangkut jugak & tahniah buat semua. Thanks kak Mia & X cube Enterprise Malaysia.

    ReplyDelete
  14. Alhamdulilah...tahniah pada yang lain
    Terima kasih Mia & Penaja

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum mia...alhamdullilah berjaya juga...terimakasih pada mia n penaja... :)

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mia...sekejap lagi mama hantar detail yg diperlukan...oh yer dah dpt n dah guna baru review yer mia...

    ReplyDelete
  17. Tahniah kepada semua pemenang.. tak de rezeki di sini..

    ReplyDelete
  18. memang tak sabar , mati la nyamuk lepas ni . huhuu . terima kasih kak

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah..ada juga terselit..saya inbox ye kak mia..

    ReplyDelete
  20. Tak berjaya T_T
    Tahniah buat yang berjaya.

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah, terima kasih kak mia. Tahniah buat semua yang terpilih.. :)

    ReplyDelete
  22. wahhh..sy tgh bz sgt kt tmpt keje ari nie.
    dpt hadiah nie rasa terharu hiba. hilang semua penat2..wuuu!
    arigatou mia-neechan :D
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  23. Thanks Mia..Alhamdulillah TAHNIAH semua yang menang ...Wow semua yang menang geng2 bloglist kita laaaaa hehehe .Thaniah sekali lagi ..U all mmg terbaik !!!

    ReplyDelete
  24. alhamdulilah..rezeki hari isnin..thanks kak mia

    ReplyDelete
  25. salam singgah petang Kak Mia...Alhamdulillah dan tahniah Kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah... tahniah semua.. yang tidak berjaya, xpe, cuba lagi pada masa yang akan datang.. TQ kak mia & penaja.. inshaa Allah akan stanby utk artikel review nanti :)

    ReplyDelete
  27. tahniah pemenang.. tak sempat nak join hari tu..huhu

    ReplyDelete
  28. Tahniah kepada semua yang menang ... Kita memang fail ler kalau bab kena buat slogan nih ...

    ReplyDelete
  29. Ya Allah..kathy menang la..hepi sesangat.. Tq sis... Macam tak percaya pula..

    ReplyDelete
  30. Tahniah smua pemenang wahh smua blogger femes ni yg dpt..tak da rezki sedih :(...

    ReplyDelete
  31. Alhamdulillah.. Rezeki zahra.. Tahniah juga buat semua.. :)

    ReplyDelete
  32. Alhamdulillah tersenarai sebagai salah seorang pemenang....Tahniah untuk semua!

    P/s : Dah hantar butir2 ...

    ReplyDelete
  33. alhamdulillah.. hadiah sempena konvo buat shad, hehe :D

    ReplyDelete
  34. Tahniah kepada semuam saya dah inbox ke page mialiana awal2 juga

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.