Ranking Alexa 15.11.2014

Saturday, November 15, 2014

Ranking Alexa 15.11.2014


Di hari kelima belas bulan yang kesebelas ini, hmmm.. nampaknya agak merundum dan merosot sedikit prestasi ranking Alexa blog ini. Cuba tengok kalau tak konsisten berblog sedikit memang akan mempengaruhi angka yang tertera.


Global Rank : 49,790
Rank in Malaysia : 343

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI

Boleh check ranking Alexa blog di SINI

Kadang rasa macam tak termampu nak maintain tetapi semangat masih kuat untuk berblog bila ada support dari pengunjung. Terima kasih ya...

 teruskan menaip....

20 comments:

  1. tahniah kak mia! bagi ina kalau dapat ranking macam tu pun, dah kira hebat hehe ^^

    ReplyDelete
  2. oh banyak kali jugak terpandang pasal alexa ni. utk apa? hoho tak tahu.

    ReplyDelete
  3. thaniah :) teruskan update entri yang menarik.. :3

    ReplyDelete
  4. Wow..!!! Terbaik.!!! Ranking alexa saya 5 angka huhuhu
    ***IsmailDotCom***

    ReplyDelete
  5. Tahniah sis, xlama lagi populor tuh..hehe

    ReplyDelete
  6. Bulan ni belum sempat check lg..still maintain blog kak mia ni

    ReplyDelete
  7. IM datang bagi support. InsyaAllah mampu naik lagi. Hebat ni Kak Mia ;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.