Ranking Alexa 22.11.2014

Saturday, November 22, 2014

Ranking Alexa 22.11.2014


Di hari kedua puluh dua bulan yang kesebelas ini, ranking alexa blog ini dah ke laut sama dengan mood Mia yang ke laut. Minggu ini agak busy dengan emosi. Emosi tak berapa nak stabil di tempat kerja. Namun, blog tidak diabaikan begitu saja.


Global Rank : 51,075
Rank in Malaysia : 376

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI

Boleh check ranking Alexa blog di SINI

Macam faham-faham pula tuannya tengah sedih. Terima kasih pada semua yang beri sokongan moral pada Mia. Nasib ada blog ini tempat menenangkan jiwa juga pengunjung yang amat memahami keadaan Mia. Ada hikmah disebalik apa yang terjadi. Thanks tau.. (^_^)

 blog dah jadi sebahagian dari hidup ini...

26 comments:

  1. Takpe kak Mia,nanti menaik lah tu. :)

    #SINGGAHSABTU

    ReplyDelete
  2. Selamat beristirehat, Mia. Moga minggu baru nanti lebih ceria :)

    ReplyDelete
  3. Asalam mia, tahnia ya mantain gitu nak tengok kalau naik kepala 2 permulaan angka..akan sangat terkenal ni..nanti try tengok animation Etuza maklumlah baru dapat ilmu ni..)

    ReplyDelete
  4. Asalam Mia..sedih pula ada rakan blogger bersedih hati. Ringankan kesedihan dengan membaca komen membina dari kami ya. Percayalah ada hikmah semua pada apa yang berflaku, cuba renungkan dan balikkan kepada Allah..kan Allah lagi mengetahui

    ReplyDelete
  5. Dalam kehidupan ini ada manis dan pahit, berblog juga Etuza dapat rasakan ada mins dan pahit,manusia ni tak sama Mia, ada yang berani tanpa lapik lidah pun niat dia baik, ada pula manusia lidah tebal lapis hinggah payah nak bagi share nasihat. Kita positifkan diri dan kena rujuk Allah ya pasti dapat ketenangan bila ingat kuasa Allah.
    Usah bersedih lagi ceriakan kehidupan kerana bila bersedih rasa tak bahagia, cari rasa bahagia dengan melihat anak, suami dan bawa diri bermuhasabah,. Insha Allah

    ReplyDelete
  6. Sis kalau tkde mood..jangan pakai baju yang gelap gelap..pakai pakaian yang warnanya terang sprt merah..kuning ..

    ReplyDelete
  7. Tahniah kak mia. Semoga kak mia baik2 sahaja.

    ReplyDelete
  8. kuat semangat yer kak mia...insya Allah...mana tau lepas ni, ranking kak mia mencanak2 naik...saya rasa kebelakangan ni ramai mood blogging ke laut termasuk saya...^_^

    ReplyDelete
  9. Bykkn usaha lgi Kak jgn mudah mgalah, lya yakin pasti akak blh

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum kakmia. tahniah

    http://jmbelog.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. salam mia, tahniah, kecilkan lagi nombor tu, mia mesti boleh. Terus menerus jadi inspirasi untuk ktorang yang baru nak belajar berblog ni.

    Jemput singgah, first time masuk contest, nak cari pengalaman dan tambah kenalan dengan rakan blog. �� Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

    ReplyDelete
  12. walaupun turun sikit tapi tetap mantap di mata follower kak mia...tahniah yer kak mia..

    ReplyDelete
  13. Masih tetap yang terbaik nhe... entahlah bila boleh naik ranking macam ranking kak mia nhe..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.