Carta Pengkomen Tegar November 2014

Friday, December 5, 2014

Carta Pengkomen Tegar November 2014



Ehem... ehem... riangnya di hati ini. Blog ini ada pengunjung tegar yang setia. Mia nak umumkan siapakah yang bertakhta di dalam Carta Top 20 Pengkomen Tegar November 2014 di blog Mialiana.com yang sweet ini. Terima kasih ya buat semua yang memeriahkan ruangan komen di entri-entri blog ini pada bulan lepas. 

Jom kita tengok siapakah yang tersenarai.... zass....


Carta Top 20 Pengkomen Tegar November 2014

No 1 - Mas Zull (175 komen)


No 2 - Azhafizah Md Nor (169 komen)


No 3 - Invisible Me (162 komen)


No 4 - Asha Lya (148 komen)


No 5 - Sally Yatie (148 komen)


No 6 - Cikgu Norazimah (120 komen)


No 7 - calrase patrick (98 komen)


No 8 - Mardiah Diana (97 komen)


No 9 - Maria Firdz (97 komen)


No 10 - Etuza Etuza (90 komen)


No 11 - Mohamad Khairil (84 komen)


No 12 - TunSha Ayunie ( 52 komen)


No 13 - mama amir (49 komen)


No 14 - siti zawiah (45 komen)


No 15 - Nurzakiah Hanum (45 komen)

No 16 - Rosmiza Ali (41 komen)

No 17 - Mad Parihh (36 komen)

No 18 - Sya Mimie (35 komen)

No 19 - mama 3 farhanah (35 komen)

No 20 - Azrin Rahim (30 komen)

Tahniah buat semua yang tersenarai di atas. Thanks sangat-sangat atas sokongan anda semua pada blog ini.

jom terjah mereka.....

31 comments:

  1. Tahniah kepada yang tersenarai :) dan saya juga tersenarai hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah..tahniah... ada hadiah ke..pasni nak komen tegar gaklah..hehhe.. im newbie dunia blog ni..

    jemputlah dtg melawat blog saya
    www.bidadarigojes.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...ada juga mama kat situ...terima kasih mia...:)

    ReplyDelete
  4. Asalam Mia.( idola semua ) WOW!!!!! terbaik!! huuuu! top ten lah juga Etuza. tak sedar banyak komen. Tahniah juga teman blogger lain yang tersenarai.
    Etuza dapat lihat uniknya header semua lawa..bersyukur dihargai . Mia awak blogger terbaik..))

    ReplyDelete
  5. 20 blogger..banyaknya ..kalau 10 ja nyaris blogger Etuza tersingkir kan mia hehehe..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. tahniah juga pada yang lain.. :)

    ReplyDelete
  7. ehh ade laa . hehee tahniah jgak pada yg tersenarai. :)

    ReplyDelete
  8. ayie pon ad.. nasib kak mia bt sampai 20.. hehe
    berdouble2 rezeki nie

    ReplyDelete
  9. Tahniah semua yg tinggalkan komen. Alahmdulillah terselit juga IM kat situ. Hehe ;)

    ReplyDelete
  10. tahniah...
    akak masuk sini..kdg2 jadi silent reader ja hehe

    ReplyDelete
  11. http://madey09.blogspot.com/2014/12/20-unik-header-di-blog-mialiana-smile.html
    sila terjah blog Etuza ya

    ReplyDelete
  12. Saya nampak nama blog saya kat atas tu. Terima kasih jugak untuk Mia.

    ReplyDelete
  13. Eh.. Masih tersenarai.. Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  14. Salam singgah ptg Kak Mia...wahh..nama Diana masih.ada dalam top 10...walaupun kadang ada kadang tak ada...terima kasih kak mia dan tahniah kepada semuanya...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.