Ranking Alexa 20.12.2014

Saturday, December 20, 2014

Ranking Alexa 20.12.2014


Hehehe... macam tak best je nak review ranking Alexa blog ini. Makin lama makin ke laut. Dah ke laut dalam lah ni. Masa begitu mencemburui Mia. Tak boleh nak konsisten berblog bulan ini ditambah dengan musim cuti sekolah, musim kenduri kahwin, cuti-cuti Malaysia dan juga komitmen kerja yang perlu disiapkan sebelum akhir tahun ini. Ermm.. nampaknya Mia agak tewas dengan mood berblog yang kadang on off tak menentu. Tapi masih lagi di bawah 500  ranking Alexa Malaysia. huhuhu... Dah paras-paras leher dah ni...


Global Rank : 56,147
Rank in Malaysia : 483

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI

Boleh check ranking Alexa blog di SINI

Harap-harapnya bulan Januari 2015... mood berblog kembali ceria dan dapat konsisten berblog... yeahhhh...

 terima kasih sudi datang ke blog ni walaupun Mia tak update sangat... (^_^)

15 comments:

  1. Okay la tuuu akak :) Saya punya kena guna SONAR nak cari blog sendiri dekat dasar laut LAUTAN HINDI . Tu pun x jumpee... hhuhuhu . Erm erm .

    ReplyDelete
  2. tahniah akak.

    masih popular gitu...

    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Etuza juga dah kurang kesempatan menyusun Entry ni..pun nak juga usaha agar ada kemajuan 2015 nanti

    ReplyDelete
  4. Uish leher leher. Huhu
    Go kak mia gooo
    Chaiyukkkk

    ReplyDelete
  5. Hahaha....blog saya dah kat dasar laut china selatan...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum mia....masih terbaik lg bawah 500 tu...

    ReplyDelete
  7. Harap naik balik nanti. Kak Mia boleh. Hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.