Ranking Alexa 8.12.2014

Monday, December 8, 2014

Ranking Alexa 8.12.2014


Hari ini hari ke 8 dalam bulan Disember 2014. Kerja di pejabat yang betul-betul memerlukan komitmen tinggi. Semua kena settle sebelum akhir bulan ini. Dengan selamatnya  ranking Alexa blog ini telah ke laut. Hmm.. redha je ni.


Global Rank : 53,690
Rank in Malaysia : 433

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI

Boleh check ranking Alexa blog di SINI

Namun begitu... sangat sweet bila ramai pengunjung datang ini. Pengubat hati Mia.. Terima kasih ya.. muahssss....

 selamat pagi...

25 comments:

  1. Selamat pagi kak mia...takpela kak mia...komitmen kerja lagi penting...lebih lagi hujung tahun...^_^

    ReplyDelete
  2. Yang penting kak mia masih berada dlam top 500 malaysia

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...tetap maintain juga walaupun ke laut...:)

    ReplyDelete
  4. as salam.. yg pasti tetap bawah 500 hihi

    ReplyDelete
  5. AsSalam semua rakan bloggers,

    Okaylah tu mia, at least tersenarai dibandingkan blog picisan saya yg langsung tak tersenarai.. :-(

    ReplyDelete
  6. Tahniah Mia..itu tandanya blog semakin di kenali ramai :-)

    ReplyDelete
  7. selamat hari isnin, monday blues kak mia.

    ReplyDelete
  8. Wow! Sangat terinspirasi, tahniah!!

    Feel free to visit my BLOG . I recently shared about 2015 home business plan :)

    ReplyDelete
  9. bz ye..xpe..fokus keje br sambung blogging eh mia

    ReplyDelete
  10. Hebatnya Blog Kak Mia.. Dah lama tak jalan-jalan ke sini... Masik maintain hebat lagi blog ini...

    ReplyDelete
  11. Perghhh !!! kalau blog mia ranking Malaysia 433, blog Isz lagi lah kelaut ...huhuhu

    IsmailDotCom

    ReplyDelete
  12. samalah kita kak mia...kesibukan hujung tahun dipejabat membataskan masa utk blogging

    ReplyDelete
  13. Asalam setinggi2 tahnia ..kekal ramai pengunjung itu yang kita harapkan..

    ReplyDelete
  14. Ranking sy lagi jatuh menjunam... Huhu...

    ReplyDelete
  15. teruskan usaha kak..fiza punya ranking pun menrundum jugak =__='

    ReplyDelete
  16. ok laa tuh mia..apapun stay di bawah rank 500..

    ReplyDelete
  17. Moga 2015, ranking blog Kak Mia mencanak ke langit. Hehe. Blog IM juga :p

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.