Selesai Blogwalking Semua Entri Review Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk

Friday, December 12, 2014

Selesai Blogwalking Semua Entri Review Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk


Pertama kalinya Mia nak ucapkan ribuan terima kasih kepada 29 blogger yang berani tampil dan berikan komitmen yang sepenuhnya untuk review produk Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk. Mia faham.. bukan senang nak buat entri review ni, kena cuba dulu, ambil gambar dan membuat karangan.

Pagi ini Mia telah selesai blogwalking dan baca semua entri review tu, sambil tersenyum. Sebab bestnya baca review mereka, rasa teruja betul. Memang tidak dinafikan lagi, produk ini memang amat berkesan dan sangat bagus digunakan bagi menghindarkan diri kita dari nyamuk.

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 15 Disember 2014. Wahhhh.. tentu berkobar-kobar nak tahu siapa yang bakal menang.. kan..

Sementara itu, jom kita baca entri review mereka ini..... zassss...



Jom baca review mereka
Lisa ProvideNetwork FuzaMusa CikAkak YangBaik MamaMaszull Norazimah KisahSiDiary MamaNiza SuriaAmanda Allene AkifImtiyaz DiariJejakaHangat SyaMimie Azhafizah Kathy Shad Nadia MariaFirdz ZizieZack MamaAmir MadParihh MiaKassim CikLilyPutih AzwarSyuhada SofuHashim FizaRahman CammyLia MarMansor

All the best untuk semua.....

katakan tidak pada nyamuk!!

20 comments:

  1. Bagus entry mereka.. mesti ambik masa yang panjang untuk blogwalking baca semua entry..

    ReplyDelete
  2. wuuuu maaf kak mia tak sempat submit :( bz memanjang je T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempat lagi kalau nak submit hari ini... sponsor tengah check entri review satu persatu hari ini dan esok.

      Delete
  3. Wah.!!! Hebat-hebat review mereka, mesti pening sponsor nak cari pemenang...

    ***IsmailDotCom***

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum mia...mmg hebat semuanya...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... Sempat juga baca separuh dr review tu... Semua ada pengalaman dah kan..

    ReplyDelete
  6. Semua hebat2 belaka..
    apa-apa pun, mmg best gelang penghalau nyamuk ni..

    ReplyDelete
  7. Seronok pakai gelang ni. Takde nyamuk. Totally berkesan :)

    ReplyDelete
  8. review terbaik dari semua..Bugslock memang bagus dan berkesan :)

    ReplyDelete
  9. Memang hebat2 belaka yg buat review ni. Kebanyakan yg IM baca, menarik2 belaka.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.