Hasil Design Adobe Photoshop Pelajar Praktikal

Tuesday, February 24, 2015

Hasil Design Adobe Photoshop Pelajar Praktikal


Hmmm... macam ni lah kalau dah jadi penyelia pelajar praktikal kan... tentulah ada ajar buat graphic design guna software adobe photoshop. Yang pentingnya, sekurang-kurangnya tahu basic nak buat design. Ada lah dalam tempoh seminggu lebih kena siapkan latihan design. Mia memang suka bila tiba bab mengajar ni....

muka happy

hasil design pelajar-pelajar praktikal

Untuk beginner level, design macam ni dah kira bagus. Suka tengok hasil karya mereka. Sweet sangat dan ada mesej yang nak disampaikan.

lepas ni ajar Adobe Illustrator pula...

Jemput join Segmen Nak URL #13 di SINI

17 comments:

  1. Alaaaa...nak belajar jugakkk...x reti nak edit...huhh

    ReplyDelete
  2. Hai kak mia.mesti kak mia terer kan guna photoshop ni.kita dari dulu nak belajar tapi takde orang nak ajar huhu T_T

    ReplyDelete
  3. Mula-mula macam susah, tapi bila dah lama pakai rasa seronok kan? hehe

    ReplyDelete
  4. ilmu kalau tak amal,ianya akan hilang.macam tu juga photoshop.Kalau belajar tak praktik selalu, kita akan lupa functionnya..macam saya.huhuhu

    ReplyDelete
  5. Salam singgah pagi kak mia...wahh....hebatnya pelajar praktikal kak mia....

    ReplyDelete
  6. nak belajar gak.. hoho.. lama dah tinggalkan software tu semua.. sekarang langsung tak ingat.. T_T

    ReplyDelete
  7. Gambate kak!!!!!!!! Seronok belajar benda alah ni....

    ReplyDelete
  8. Bukan prkara yg mudah nak mndesign ni. Prlu ada kemahiran

    ReplyDelete
  9. alamak bestnyer, saya memang nak guna adobe, tp x reti la nak guna

    ReplyDelete
  10. Teringinnya nak belajar adobe photoshop jugak :D

    ReplyDelete
  11. wahhhh hebak ah kak mia hihu bestnya qila pun teringin gak nak belajar hihi

    ReplyDelete
  12. Bestnya... Teringin nk bljr lagi photoshop ni.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.