Baru Boleh Ngadap Blog

Monday, March 16, 2015

Baru Boleh Ngadap Blog



Leganya hati Mia... baru hari ini Mia boleh ngadap blog sebab beberapa hari yang lepas Mia ada komitmen kerja yang perlu disiapkan segera. Makanya pagi tadi baru siap. Terus lapang dada ini.

Nak buat kerja tu perlu fokus dan teliti kalau tak nanti silap pula. Siap bawa balik rumah dan buat malam-malam demi nak siapkan juga pagi ini. Bila tiba bab mengarang memang waktu tengah malam ke awal pagi itulah idea datang mencurah-curah..

Maafkan Mia tidak dapat update beberapa hari ini. Lepas ini dah tak busy sangat. Akan cuba update entri walaupun terpaksa autopost atau backdated. Hati tetap ada pada blog ini.... weeee

i'm back...

17 comments:

  1. perasan jugak lama kak Mia tak update blog..

    ReplyDelete
  2. Betul klu dah buat keje hakiki..mmg kena fokus btl2..:)

    ReplyDelete
  3. betul, bila ada kerja yang perlu disiapkan dengan cepat.. memang kita kena fokus betul2..

    ReplyDelete
  4. xper sbb keje tu kena diutamakan...blog ni sambil2 jer kannnn ;p

    ReplyDelete
  5. saya pun baru sempat ngadap blog hari ni

    ReplyDelete
  6. xpe kak biasalah tue..kak mia MV baru dtg menjenguk....lama tak datang sini kan

    ReplyDelete
  7. selamat kembali, biasalah shaila pun kdg2 terkucil juga update blog..huhuhu

    ReplyDelete
  8. welcome back kak...kerja hakiki kena settlekan dengan tekun..baru hasil terbaik.. :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...betul tu buat mana yg penting dulukan...:)

    ReplyDelete
  10. Welcome back ;D Saya lama dah tak update blog sejak kerja ni T_T

    ReplyDelete
  11. Seronok kalau ada masa hadap blog je kan..ape nak buat..banyak komitmen.buat apa yang perlu dulu :)

    ReplyDelete
  12. Dahulukan apa yang penting....sebab kita bukan blogger sepenuh masa....

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.