Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #13

Sunday, March 1, 2015

Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #13



Agak terlambat satu hari Mia nak umumkan pemenang untuk Segmen 12 Jam Bloglist #13 memandangkan semalam Mia tidak sempat nak blogwalking ke semua blog peserta. Baru awal pagi ini Mia sempat terjah dan spot check kesemuanya. Daripada 52 penyertaan, hanya 51 penyertaan yang layak untuk masuk cabutan random.org dan 1 penyertaan terbatal kerana entri penyertaan telah di delete. 

Sila rujuk nombor peserta di SINI.

Dengan pantasnya Mia buat cabutan bertuah untuk mencari 12 blog yang bakal jadi penyeri bloglist Mia bagi bulan Mac dan April 2015.

Dan pemenang-pemenangnya ialah......












 


Wahhhh.... tahniah ya... Kepada yang berjaya diminta untuk memasukkan blog ini ke dalam bloglist masing-masing sebelum atau pada 5 haribulan. Yang tidak berjaya pula, boleh cuba di segmen ini yang seterusnya... (^_^)

jumpa lagi segmen ini pada bulan April 2015...

30 comments:

  1. owh.. xde rezeki kali ni... tahniah buat semua...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillahh..dpt jugak tersenarai...hehe my blog no9 ;)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillahh..dpt jugak tersenarai...hehe my blog no9 ;)

    ReplyDelete
  4. Salam singgah pagi kak mia...tahniah di ucapkan kepada semua yang telah berjaya...

    ReplyDelete
  5. Takde rezeki.. tahniah buat yg bertuah.. :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat yang berjaya...mungkin rezeki di lain segmen :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah saya terpilih. Tahniah kepada semua. Yang tak dapat kita cuba lagi ok

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia..tahniah pada yg berjaya...:)

    ReplyDelete
  9. salam kak mia..tahniah buat semua..takda rezeki kali ni huhu

    ReplyDelete
  10. takde rezeki kali ni.. tahniah buat semua yang berjaya.. :-)

    ReplyDelete
  11. xde rezeki sini...
    tahniah buat yg tersenarai

    ReplyDelete
  12. Alhamdullilah... Tp cikla lmbt bkk blog. So baru tau cikla bjaya. Syukurlah... Btw thanks kak mia

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.