Carta Pengkomen Tegar 2015 In Progress

Tuesday, February 9, 2016

Carta Pengkomen Tegar 2015 In Progress



Seperti tahun-tahun yang sudah, kemuncak bagi aktiviti Carta Pengkomen Tegar Bulanan ialah Carta Pengkomen Tegar Tahunan. Hmmm... tahun lepas punya agak terlambat sikit Mia nak umumkan. Selalunya sebelum akhir bulan Januari tahun baru, Mia dah publish entri tu. 

Tapi kali ini, Mia nak minta maaf.. Mia akan publish dalam bulan Februari memandangkan aktiviti Mia di bulan Januari 2016 yang sememangnya sangat padat. Jadi, Mia harap agar anda semua dapat bersabar. Mia dalam proses pengiraan secara manual berdasarkan entri Carta Pengkomen Tegar Bulanan supaya ianya lebih tepat.

Ada sedikit cenderahati buat Top 10 Carta Pengkomen Tegar 2015 dan Top 5 pula akan tersenarai di dalam bloglist Mia di sepanjang tahun 2016. 

nak tahu siapa... tunggu ya... in progress lagi ni...

Entri berkaitan :

15 comments:

  1. All the best utk smua pengomen tegar blog kak liana ^^

    ReplyDelete
  2. Seronok pula klik tengok...antara permainan blogger, inilah caranya nak hargai..tiru yang baik kan..tak payanh nak cari kelainan ..cara mia ni pun hebat dapat update blog ..

    ReplyDelete
  3. siapa pun mereka...tahniah ya semua... :)

    ReplyDelete
  4. Nama Yun Sing mesti takde.. Anyways tahniah kepada nama-nama yang akan naik tidak lama lagi xD

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...best sesangat kalau pi blog mia ni....semoga nama mama ada la dlm senarai yg terpilih hendaknya...aamin...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.