Patung Pinkie Pie My Little Pony

Thursday, April 14, 2016

Patung Pinkie Pie My Little Pony



Dapat juga petang tadi selepas Mia balik kerja dan ambil Sofea.... patung Pinkie Pie salah satu karakter dalam kartun My Little Pony. Mainan patung ini dapat dengan set Happy Meals kat McDonald's. Mia drive-thru je. 

Sebenarnya dari semalam Sofea beria-ria nak sangat patung My Little Pony, malangnya bila balik.. singgah McDonald's dah habis pula patungnya. Kesian.. satu malam asyik bercerita kawan-kawan ada yang dah beli. 

Malam ni... asyik main dengan patung baru ni je sehingga tertidur. Sayang sangat kat Sofea..

boleh lah dia cerita dengan kawan-kawan dia lepas ni.. yang dia pun ada juga..

Entri berkaitan :

6 comments:

  1. assalamualaikum mia...budak perempuan mmg suka anak patung kn..:)

    ReplyDelete
  2. Mesti happy sofea bila dpt patung yg dia nak. :D

    ReplyDelete
  3. bila dapat toys baru, mesti terbawa² tidur :)

    ReplyDelete
  4. salam, alo sweet sangat kak mia, sapa tak sayang ank kan.:)

    ReplyDelete
  5. hehehe.. dah nama nya gegirl nak gak patung hehe..mst xsabar nk crita ngn kgkwan dia ada patung tu jgk..

    ReplyDelete
  6. comelnya..Anak MV pun anak beli patung kecik mcm ni kat DIY RM1.20

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.