Minyak Wangi Flora By Gucci

Monday, June 19, 2017

Minyak Wangi Flora By Gucci



Mentang-mentang sana sini sale untuk raya. Terjebak juga. Shopping minyak wangi ni. Minyak wangi Flora by Gucci. 1 botol RM15. Beli 2 percuma 1. Nampak tak marketing strategy kat situ. Lagipun stok minyak wangi dah habis. Tak boleh elak. Dah tiba masa beli yang baru.

Mia memang tak kisah pakai apa-apa jenis minyak wangi asalkan baunya wangi yang lembut. Aromanya rasa tenang dan damai.

** sesi berwangi-wangian....


18 comments:

  1. Kalau dah banyak boleh juga disedekahkan..

    ReplyDelete
  2. Nurul suka sangat bau ni.. :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/06/pencarian-sponsor-giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... rata-rata suka yang bau wangi lembut...

      Delete
  3. Kinah memang suka kumpul minyak wangi ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh.. tentu banyak koleksi kinah...cer citer kat blog..

      Delete
  4. wah. tak pernah lagi try myk wangi yang namanya ala2 overseas. hahah sbb takut mahal. kalau nak pakai pun masuk dekat sephora. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. sama je.. yang penting bau wangi..

      Delete
  5. Replies
    1. nampak gayanya macam tu lah.. kalau betul-betul jimat guna.. hihihih...

      Delete
  6. wahh...kita pun suka perfume...first impression orang kata...biar berbau wangi...jangan badan berbau busuk...hahahah

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters May 2017