image Rindu Nak Berceloteh Tentang Blog - Mia Liana

Tuesday, 20 February 2018

# From Me

Rindu Nak Berceloteh Tentang Blog




Salam semua. Selamat malam dari Mia. Tentu perasan sejak akhir-akhir ini Mia update blog dengan entri ala-ala santai sebagai perkongsian. Banyak sebenarnya nak berceloteh kat dalam blog ni, namun kekangan masa amat mencemburui Mia.

Namun begitu, Mia gagahi juga untuk update blog walaupun terkadang buat backdated entri.

Bukan senang nak maintain trafik dan entri blog yang konsisten setiap hari. Perlu ada semangat yang kuat. Permulaan tirai 2018 diazamkam dengan harapan untuk mantapkan blog sedikit demi sedikit. Bermula dengan 2 entri setiap hari. Moga bertambah lagi kepada 4 entri macam dulu.

Blogger part time... nak ngadap blog kena pandai curi masa. Apa-apa pun Mia sangat sayang kat blog ni. Banyak sentimental value... Berblog seadanya... setermampu adanya...

** terus menulis di tahun 2018 ni... yeahhh...

8 comments:

  1. semoga banyak update lg lepas ni dar kak mia... selamt berblogging..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia..yer la betul tu..mama ni pun mcm dah x ada masa juga...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. itulah kan kak mia, kalau sibuk mesti rindu nak berceloteh dalam blog ni.takpe, ada masa boleh berceloteh panjang. :)

    ReplyDelete