image Promosi Raya Exclusive Suede Foldable Travel Bag - Mia Liana

Wednesday, 30 May 2018

# Advertorial

Promosi Raya Exclusive Suede Foldable Travel Bag


Wahhhh... cantiknya Suede Foldable Travel Bag ini. Nampak exclusive dan stylish. Senang nak simpan dan dibawa travel. Hanya perlu lipat, terbalikkan, masukkan ke dalam dan zip. Mudah digunakan.

Di musim perayaan ini, PTT Outdoor, OutdoorGear Malaysia - Outdoor Store for Cycling, Fitness & Cycling ada buat promosi Raya dengan potongan sebanyak 53% dari harga asal RM75.00 kepada RM35.00. Ditambah lagi dengan kos penghantaran secara percuma ke seluruh Malaysia. Sangat berbaloi dan menjimatkan. 


Senang dibuat travel dan boleh jadi extra beg jika beg sedia ada tidak muat.

Folding Extra Bag Packing - Made in China

Buka zip untuk keluarkan beg

Terbalikkan dan buka beg.

Besar dan boleh simpan banyak barang. 
Sangat berkualiti dan tahan lasak.


Ciri-cirinya yang menarik : 

01. Water resistant
02. Comes in 4 different colors - Blue, Dark Grey, Light Grey, Orange
03. Durable stitching
04. Capacity: 32L
05. Folds away easily



Kalau ada yang berminat nak beli Exclusive Suede Foldable Travel Bag ini, boleh terus beli secara online di SINI. Oh ya.... jangan lupa gunakan kod diskaun ini, RAYA5 untuk dapatkan diskaun sebanyak RM5 dari PTT Outdoor.



PTT Outdoor



** jom shopping...

6 comments:

  1. Senang nak simpan camtu kan. Boleh jimat ruang

    ReplyDelete
  2. Besarkan bagnyaa..banyak boleh isi dalam tu..

    ReplyDelete
  3. penting sangat ade beg macam ni. dahla jimat ruang kalo tak cukup luggge nk letak barang nyopping sangatla berguna travel bag macam ni..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...bestnya beg ni...kalau tak guna boleh lipatkan...

    ReplyDelete
  5. wah, bagus jugak ada beg mcm ni. beg spare orang ckp.

    ReplyDelete
  6. ciktom pun suka bag travel ni.tak sabar nak guna bt balik kmpg next week..hihi

    ReplyDelete