image Tempahan Jahit Yang Pertama - Mia Liana

Friday, 20 July 2018

# Family Matters # Work Matters

Tempahan Jahit Yang Pertama


Buat pertama kali dalam hidup Mia.... baru kali ini yang pertama, Mia ambil tempahan jahit. Semalam, seorang rakan sepejabat bagi moral support dan hantar satu kain pasang beserta sample baju kurung dia kat Mia.


Cantik kan.... coraknya. Nak jahit baju kurung nanti. Mia akan buat pelan-pelan sampailah siap. Tak ada nak rushing apa pun. Lagi pun... nak santai-santai sambil meningkatkan kemahiran menjahit Mia.

** sebelum ini.. cuma jahit untuk diri sendiri dan family....



6 comments:

  1. wahhhh bagusnya kawan pejabat Mia, tak sabar nak tengok hasilnya nanti. All the best mia :D

    ReplyDelete
  2. Syabas kak...kak ni langkah baru...teruskan.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah Mia..
    Kena selalu buat, baru tak hilang skill tu, dan akan jad mahir...

    ReplyDelete
  4. wahh langkah awal ni kak mia. all the best ye

    ReplyDelete