image Lepak Dengan Blogger Famous Broframestone - Mia Liana

Saturday, 27 October 2018

# Community

Lepak Dengan Blogger Famous Broframestone


Kebetulan balik kampung Parit Raja hujung minggu ni... Bukan senang nak jumpa dengan blogger famous Broframestone ni. Lama sangat tak lepak sama.

Hari Khamis malam Jumaat Mia lepak dengan Broframestone. 


Banyak juga yang dibincangkan. Sesi perkongsian ilmu tentang menjana pendapatan sampingan dari online selain platform blog, kisah dan gossip blog, kesinambungan dan kekuatan jadi blogger serta lain-lain lagi. Mana yang sempat saja.

Itu pun tak lama sebab lepak kat Tesco Parit Raja. Terima kasih Bro... belanja makan minum. Moga murah rezeki Bro...

Jom terjah blog Bro di SINI.


** lepak santai...


13 comments:

  1. Oh! satu kampung ke? Sesekali jumpa mestilah banyak nak diceritakan hehehe

    ReplyDelete
  2. Asalam wah tahniah jumpa blogger seronok juga tau jumap sesama blog

    ReplyDelete
  3. Oh untung la dapat lepak dengan blogger femes... dah la hensem pulak tue...

    ReplyDelete
  4. Wahhh !! Nanti kita terjah blog blogger tu ye

    ReplyDelete
  5. wahhhh kawan dekat fb tapi tak pernah tegur sebab segan dengan blogger otai

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum mia...rindunya lama x singgah ke sini....best dpt jumpa blogger femes ni..

    ReplyDelete