image Pizza Kegemaran - Mia Liana

Thursday, 18 October 2018

# Family Matters

Pizza Kegemaran


Hmmm.. kalau nak cerita bab pizza kegemaran ni. Memang selalu pizza Island Supreme jadi pilihan. Tak tahulah kenapa suka sangat dengan pizza ini setiap kali makan di Pizza Hut. Macam lah tak ada pizza lain. Tapi serius ni... pizza ni memang kegemaran Mia dan Sofea.

Sedapnya... pizza Island Supreme

Tengok tu. Macam-macam ada kat topping. Selera tekak pattern macam ni. Layan...

** boleh kalau nak makan pizza lain... tapi tetap rasa macam tak puas.... hihihi...


7 comments:

  1. Huhu sedapnya kak mia.. Syaza tak pandai pilih.. Taw mKan je hehe.. Suami plak suka beef je..

    ReplyDelete
  2. kami pulak kalau pizzahut mesti ada Hawaian chicken, kalau dominos ada aloha chicken dgn vegie fiesta

    ReplyDelete
  3. Setia dengan suatu yang sudah selesa ditekak..kena dengan citarasa...happy tummy..

    ReplyDelete
  4. Suka pepperoni, tp tgk ni trus rasa nak mkn pula, aduhai 😁

    ReplyDelete