image Kedai Emas Murah MiraGold Johor Bahru - Mia Liana

Tuesday, 18 December 2018

# Advertorial # Community

Kedai Emas Murah MiraGold Johor Bahru


Kedai Emas Murah MiraGold Johor Bahru | Kedai emas murah tanpa upah (free upah) ini dimiliki oleh anak melayu tempatan yang berasal dari Kluang, Johor. Mula beroperasi sejak 27 Oktober 2018 dan kini sudah semakin ramai pelanggan tetapnya. Lokasinya kedainya strategik di Bandar Baru UDA memudahkan para pelanggan datang dari pelbagai daerah di Johor ini. Bagi pelanggan yang jauh dari Johor, boleh membeli barang kemas Kedai Emas MiraGold secara online.



Kedai Emas MiraGold menawarkan pelbagai design, saiz, dan berat barang kemas 999 dan 916 untuk menepati citarasa pelanggannya. Jenis barang kemas yang dijual antaranya Rantai Leher, Rantai Tangan, Rantai Kaki, Loket, Charm, Bead, Cincin, Subang, Gold Bar dan Silver Bar. Ada menyediakan kemudahan untuk pelanggan trade-in barang kemas dan juga membeli emas dari pelanggan dengan harga yang tinggi di Johor.




Apa yang best sangat tentang Kedai Emas Murah MiraGold ini? Mari Mia rungkaikan untuk semua.


Keahlian Pelanggan

Menariknya.... Kedai Emas Miragold ada 3 jenis keahlian untuk pelanggannya. Jadi untuk mendapat lebih penjimatan, bolehlah pilih untuk dapatkan keahlian yang bersesuaian dengan anda. Jika anda merupakan pembeli barang kemas tegar, Mia sarankan untuk join keahlian VVIP.


Keahlian VVIP
  • Diskaun sehingga RM10 segram (mengikut harga promosi)
  • Bayaran hanya RM199 untuk keahlian seumur hidup
  • Free Upah kecuali Barang Kemas di bawah 1g
  • Percuma Loket 999 Arcylic
  • Free cuci barang kemas sebanyak 5 kali
  • Channel Telegram VVIP
  • Level ejen barang kemas

Keahlian VIP
  • Diskaun sehingga RM5 segram (mengikut harga promosi)
  • Bayaran hanya RM29 untuk keahlian seumur hidup
  • Free Upah kecuali Barang Kemas di bawah 1g
  • Percuma Loket 999 Arcylic
  • Free cuci barang kemas sebanyak 2 kali
  • Level dropship barang kemas

Keahlian Biasa
  • Harga yang ditawarkan adalah tanpa upah dan mengikut harga semasa


Tempahan Carian Barang Kemas Yang Diingini
Kedai Emas Miragold ada menawarkan perkhidmatan istimewa buat pelanggannya iaitu membuka tempahan carian barang kemas yang diingini. Kadang bila dah cari-cari dan tak jumpa pula barang kemas yang anda ingini. Anda boleh gunakan perkhidmatan ini. Sila nyatakan jenis barang kemas yang diingini, anggaran berat, saiz, padu atau hollow berdasarkan bajet anda serta membayar deposit sebanyak RM200 terlebih dahulu bagi tujuan tempahan ini. Kedai Emas Miragold akan sedaya upaya memenuhi permintaan anda dan anda akan dimaklumkan apabila tempahan anda telah siap. Pasti ramai yang berminat dengan perkhidmatan ini.



Tempahan Ukiran Nama Untuk Cincin, Loket, Charm, Rantai Tangan dan Rantai Leher
Wahhhh.. sangat best ini. Boleh buat tempahan ukiran nama pada barang kemas yang kita ingini. Tempahan ukiran nama dibuat berdasarkan bajet pelanggan dan ada kos upah serta bayaran deposit sebanyak RM200. Anda akan dimaklumkan dengan segera sekiranya tempahan anda telah siap.



Belian Emas Secara Tapau (Pukal)
Kedai Emas MiraGold ada menawarkan perkhidmatan belian barang kemas secara tapau (pukal) dengan minima berat sebanyak 30 gram dengan harga yang sememangnya terlalu murah dari harga pasaran. Boleh pilih barang kemas yang diingini. Amat disarankan untuk pelanggan yang benar-benar ada modal yang banyak. Jika kurang modal, boleh join keahlian VVIP untuk dapatkan harga yang murah.


Belian Emas Secara Online
Bagi pelanggan yang tinggal jauh boleh cuba cuci-cuci mata di channel telegram [link] dan facebook [link] untuk melihat stok barang kemas yang ada di Kedai Emas MiraGold. Usah bimbang, stok emas Kedai Emas MiraGold sentiasa mencukupi bagi memenuhi permintaan dari para pelanggannya.


Membaikpulih Barang Kemas
Kedai Emas MiraGold ada menyediakan perkhidmatan membaikpulih barang kemas seperti berikut :
  • servis patri (repair) barang kemas sama ada patah, putus dan lain-lain lagi
  • boleh besarkan atau kecilkan saiz cincin
  • sadur emas untuk barang kemas yang lama dan kusam dan juga dari emas putih ke emas kuning
  • mencuci barang kemas dengan harga serendah RM5 untuk satu item barang kemas
Kos membaikpulih bergantung kepada nilai emas yang digunakan.






Bagaimana... menarik bukan? Senang-senang nanti jom singgah di Kedai Emas Miragold. Mana tahu kot-kot ada yang berkenan.





Kedai Emas MiraGold
No. 64, Jalan Padi 2
Bandar Baru Uda
81200 Johor Bahru, Johor

Telefon / Whatsapp : 0145065857


Dibuka pada hari Sabtu hingga Khamis.
Cuti pada hari Jumaat

Masa: 10.00 pagi hingga 6.30 petang


** pelaburan yang bagus untuk masa hadapan... 1 bulan 1 gram 1 keluarga....


7 comments:

  1. Bagusnya ada kad keahlian tu. Untung sangat dah kat situ. ^^

    ReplyDelete
  2. pelbagai promo dan deal yang menarik utk vvip la

    ReplyDelete
  3. Pergh emas ke.. Bgusla ada keahlian... Bokehla dpt murah

    ReplyDelete
  4. Asalam..wan2 bergaya sakan ni hari ya..syukur milik aset berharga

    ReplyDelete
  5. Pergh blink blink mata ni tengok emas tu semua. Beli untuk buat pelaburan akan datang. Boleh cuci mata nanti ni kak mia

    ReplyDelete
  6. Wahhh siap ada kad tu.. Lagi untung tu. Tapi kalau dah pergi sana sah² akan rembat punya

    ReplyDelete