image Pale Violet Red Color Penyeri Blog - Mia Liana

Thursday, 28 February 2013

# Blog Matters # Community

Pale Violet Red Color Penyeri Blog


Dah tiba masanya Mia menukar wajah blog ini. Nak bagi nafas baru walaupun hanya tukar warna. Tidak berani Mia nak tukar template blog lain, takut tiba-tiba blog menjadi berat pula. 

Pilihan warna kali ini Pale Violet Red2 dengan kod #E56E94. Nampak berseri, tak? Bila sekali imbas nampak macam warna pink, bukan?

Pale Violet Red2

Kemudian, bila telah diaplikasikan ke dalam blog. Rasanya jauh beza benar dengan warna pink kelabu sebelum ini. Kali ini nampak lebih menarik dan menyerlah.

klik pada gambar untuk besarkan

Harap anda semua suka dengan perubahan yang Mia buat ini. Semoga menaikkan mood anda agar lebih ceria bila berkunjung ke blog ini.

penukaran wajah blog kali yang ke 26... terima kasih pada Suami Mia, Cik Lily Putih, Eraz, Shida dan Eca yang membantu memberikan idea dan pandangan...

74 comments:

  1. cik akak memang tak tahu nak tukar cam nie dear :)
    pakai template biasa je...hihi

    ReplyDelete
  2. Patut laa makin berseri-seri blog kak mia, heee....chantek sangat...sejuk je mata memandang.. :D

    ReplyDelete
  3. penukaran wajah kali ke 26 ke kak mia.. waa.. wpo tukar, tetap cun.. :-)

    ReplyDelete
  4. wah... suke2 sb simple, hehehe... kalau blog paly, konfem susah sikit nk tukar sb coding css warne template tu cam duk merata jer, hoho

    ReplyDelete
  5. Cantik sangat kak mia. Betul lah tu..makin berseri-seri. Suka. ^____^

    ReplyDelete
  6. suka10... memang berseri-seri dan menyerlah.... ^__^

    ReplyDelete
  7. comel! cantik! cuns! pandainya admin pilih warna blog :') hanim tak terfikir pun nak buat colour ni ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya hanim... warna yang macam ni jarang orang pilih...

      Delete
  8. assalamualaikum mia...wah cantik2 nyer...:)

    ReplyDelete
  9. Cantik warna ni Mia. Sesuai dengan header..

    ReplyDelete
  10. mmg nampak mcm pink....apa2 pun tema baru ni mmg nampak berseri2 dan tab widget tu pon nampak stylo....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya timi... memang nak stylo macam tu... heheh

      Delete
  11. dah 26 kali tukar... memang up-to-date. walau apapun memang cantik dan sedap mata memandang.. :)

    ReplyDelete
  12. pcl tak kisah asalkan background kaler putih/cerah...bijak kakMia buat pilihan . cantik !

    ReplyDelete
  13. perghhhh cunnnnnnnnnnnn ai likeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak.. mestilah kena cun dan ngetop nak pikat pengunjung ni...

      Delete
  14. suka background putih tak sakit mata nak baca. cantik! :)

    ReplyDelete
  15. cantik dah blog kak mia..skali2 tukar slera kan best :) nmpak mcm blog baru jer :)

    ReplyDelete
  16. ingat akak nak guna double border line tu..tapi warna ne memang menarik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak jadi eca... bila pandang lama2 tadi nampak macam pening skit..

      Delete
  17. bru nampk menonjol ckit tajuk-tajuk tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... kalau boleh semua nak ditonjolkan... ;) tq ya..

      Delete
  18. cantik... ala2 warna belacan... femes theme colour skang utk wedding

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.... belacan pun belacan la... janji comel...

      Delete
  19. Wow! memang makin menyerlah. pandai Mia aplikasikan warna dlm blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikk hehehe.. terima kasih ya kak ieta.. mia memang suka main2 dengan kaler ni...

      Delete
  20. lama tak masuk sini..namak lagi menarik..menyerlah

    ReplyDelete
  21. sesuai warna ni... wahhh...bru feminin..

    ReplyDelete
  22. sweet macam kak mia, hehe. Sejuk aje mata memandang

    ReplyDelete
  23. Cantik Mia..simple but nice..nway pink is my favorite color too

    ReplyDelete
  24. cantik, sweet je kak mia. Baby suka, rasa lembut sgt je tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks baby... kak mia memang suka yang lembut2..

      Delete
  25. nice colour kak mia... sejuk mata memandang......

    ReplyDelete
  26. betul tu... tapi okje tak perasan warna sebelum ni..maksudnya tak banyak yg berbeza ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada beza kalau tengok betul2 hainom... ;) yang ni lagi gelap skit dari sebelumnya..

      Delete