Carta Pengkomen Tegar Februari 2013

Carta Pengkomen Tegar Februari 2013

Wah.... Nampaknya semakin meriah blog ini berbanding pada bulan sebelumnya. Ribuan terima kasih diucapkan kepada semua yang sudi meninggalkan komen di blog ini.  Suatu penghargaan yang bermakna sekali untuk blog ini.

Carta Top 20 Pengkomen Tegar bagi bulan Februari 2013


Carta Top 5 Pengkomen Tegar bagi bulan Februari 2013

Eraz Fadli dengan 97 komen

Remy Hazza dengan 90 komen

Sally Yatiey dengan 83 komen

Mrs Velentine dengan 81 komen


Sa Mic dengan 78 komen

Sekali lagi diucapkan terima kasih dan tahniah kepada semua yang telah memasuki Carta Top 20 dan Top 5 Pengkomen Tegar Februari 2013 di mialiana.com

terasa blog ini hidup dengan peningkatan alexa yang begitu memberansangkan, hasil daripada sokongan kuat anda semua... sayang anda semua...

Post a Comment

59 Comments

  1. assalamualaikum mia...tahniah2 buat mereka...:)

    ReplyDelete
  2. semoga hari2 anda bertambah ceria di awal march ini
    moning..

    ReplyDelete
  3. wah...mmg pengoen tegar mereka nie..tahniah...

    ReplyDelete
  4. Selamat pagi kak.... Tahniah semua

    ReplyDelete
  5. tahniah buat mereka semua....
    haha!! sy dah turun ke bawah... tapi masih berada dalam carta...
    terima kasih, kak mia... ^_^

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..masih dalam senarai..walaupun semakin turun..heheh..tq kak

    ReplyDelete
  7. wah..banyak nye komen akak terima...

    ReplyDelete
  8. salam.. tahniah.. byknya komen dia ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam alycia...lama mia tak berborak dengan alycia. rindunya...

      Delete
  9. Salam,
    Sejak mengenali blog ini dan Mia...anda seorang yg sgt peramah dan menghargai follower dan pengomen serta selalu update. Itu adalah antara sebab kenapa blog ini di sukai dan disenangi ramai.
    Semoga blog ini akan bertambah berjaya dan meriah!
    Tahniah kpd pengomen! Tahniah kpd Mia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.... terima kasih ya... terharunya bila baca komen ini.

      Delete
  10. tahniah kak mia! blog kak mia memang meriah! keep it up sis! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear... memang meriah kat sini. dah macam satu family...

      Delete
  11. byk nye paly komen, tak perasan la plak, haha :)

    ReplyDelete
  12. Wah..ada terselit saya di situ.. Terima kasih kak mia. ^___^

    ReplyDelete
  13. Eh! Banyak jugak komen saya rupanya ^_^ hehe

    ReplyDelete
  14. ohh wujud nm sy disitu ! yeaaa.. meskipun blum mencapai top 5, tetap senyum seronok ngeee :D

    ReplyDelete
  15. berada pada anak tangga kelima pun jadilah, hehe

    ReplyDelete
  16. tahniah kpd mereka yg begitu tegar.. baby nak jugak kak mia, nak jugak =) InsyaAllah walaupun tak tegar tapi baby akan cuba jgk drop by ke sini. Maklumlah xpunya masa yg panjang utk menghadap ni semua. tapi baby cuba akan maintain utk sentiasa berada di sisi kak mia.. Sayang kak mia dgn kawan-kawan lain jgk.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tu baby... usaha lebih keras lagi ya nanti...

      Delete
  17. tahniah kepada mereka...terima kasih juga sebab meletakkan nama saya di atas...

    ReplyDelete
  18. congratz semua ^^

    sy hanya mampu bW ikut sempat jaa, huh...

    ReplyDelete
  19. cabaran buat remy...remy ckp nak masuk bulan february kan...... alhamdulillah.....dapat juga.....

    ReplyDelete
  20. wowww.. rajinnye mereka2 ni komennn..

    ReplyDelete
  21. Seronoknya.. akak masih tersenarai.

    ReplyDelete
  22. jauh shida berada tp masih dalam TOp komen kak mia.. :)

    ReplyDelete