image Berakhirnya Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 - Mia Liana

Monday, 17 June 2013

# Segmen Follow Dan Blogwalking

Berakhirnya Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3


Wahhhh.. leganya. Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 telah berakhir. Senarai peserta akan di update  dalam sehari dua ini sambil Mia bertandang ke semua blog peserta. Seronoknya bila lihat banyaknya penyertaan walaupun segmen ini dibuat pada hari Ahad.

Terima kasih kepada semua peserta yang telah menjayakan Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3. Keputusan akan diumumkan sejurus selepas senarai peserta telah disiapkan.

Nantikan... siapakah 10 orang blogger yang bertuah itu...

good luck ya...

47 comments:

  1. shida pula rasa bangga sebab pserta terawal join ekekek :p

    ReplyDelete
  2. Mujur Ikin sempat join *pukul 1.20 ptg* Hahaha!!

    ReplyDelete
  3. alamak terlepas nak join...apa2 pun good luck utk semua peserta...

    ReplyDelete
  4. Good luck semua... Tak sempat lah kak
    Mia nk join.

    ReplyDelete
  5. good luck semua yang join segmen nie..

    ReplyDelete
  6. Akak pun gembira sebab dapat turut serta. Sebelum ni terlepas segmen 1& 2..

    ReplyDelete
  7. kali pertama bersegmen ni.. hihi,..

    ReplyDelete
  8. aiza tak sempat nak join.. huhu..

    ReplyDelete
  9. boleh blogwalking jer MIA...terlepas sudah......

    ReplyDelete
  10. gembira juga sempat join segmen mia :)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...tahniah2 buat 10 blogger yg akan terpilih nanti...:)

    ReplyDelete
  12. Belum pernah bertuah. Tapi, nak juga mencuba. Jika bertuah, Alhamdulillah... Jika belum. Cuba2 lagi... :)

    ReplyDelete
  13. samalah..belum pernah bertuah..tapi nak cuba jug..InsyaAllah jangan berputus asa..

    ReplyDelete
  14. Salam Mia,kak Ummi tak senpat nak blog walking....terlambat buka blog...

    ReplyDelete