image Jenis Keypad Samsung Galaxy S Advance - Mia Liana

Monday, 3 June 2013

# Entertainment Matters

Jenis Keypad Samsung Galaxy S Advance

Ada 4 jenis keypad versi potrait untuk handphone Samsung Galaxy S Advance iaitu Qwerty keypad, 3 x 4 keypad, handwriting box 1 dan handwriting box 2.










Mia guna keypad yang jenis pertama sahaja. Jenis-jenis keypad lain belum pernah guna lagi. Rasa macam pelik je nak guna..

tiba-tiba terajin nak godek-godek handphone ini..



posted from Bloggeroid

40 comments:

  1. Tapi kan, yang handwriting box tu payah la kak. baik toksah guna. kalau Galaxy Note takpe lagi :)

    ReplyDelete
  2. salam pagi sis mia.wah bagus info ni.tapi better no 1 tu..

    ReplyDelete
  3. kalau malas nak taip guna voice type. samsung support bahasa melayu.. :) senang juga tetapi kena guna bahasa stanndard la, heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum cuba guna lagi kalau voice input tu... belum menjadi keperluan lagi... sop..

      Delete
  4. huhuhu...tak pnah rase g tpon2 camni...so tak bape tau~

    ReplyDelete
  5. yup, jenis pertama tu paling simple & selesa apply.. yg lain2 ada masa x brapa best apply, huh..

    *hset s adv. ni kira ok laa sbb ada fungsi video call ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. no 1 yang terbaik. sebab tu kak mia suka handphone ni... ;) macam2 ada caliph.

      Delete
  6. acik pon yg pertama saje :) yg lain..say no

    ReplyDelete
  7. yeahh . Yang first lagi better sys . Yang lain nmpak susah bebenorr :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp. agaknya kalau nak menaip tu, akan mengambil masa yang lama kan..

      Delete
  8. kalo potrait, mgkn paly gune yg no 2 tuu..

    ReplyDelete
  9. touch screen...cik nor tak guna lagi..hihik

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...seronoknya mcm2 dah tahukan...;)

    ReplyDelete
  11. akak guna BB...torch screen ada keypad pun ada....senang dua-dua...

    ReplyDelete
  12. banyaknya keypad.... tak tahu la pulak. maklumlah pakai nokia je. hehe

    ReplyDelete
  13. Yang pertama tu lebih mudah digunakan.. Buat apa susah-susahkan diri kan Mia. hehe..

    ReplyDelete
  14. alamak yg handwriting punya tu mcm pelik dan janggal....

    ReplyDelete
  15. saya guna yg pertama tu je ;D mudah

    ReplyDelete
  16. guna keypad yg biasa je...tak pernah belek hehe

    ReplyDelete