image Kisah Suami Yang Tertekan - Mia Liana

Friday, 21 June 2013

# Pearl

Kisah Suami Yang Tertekan

Kelakar juga ni... Sekadar lawak santai di petang jumaat ini. Mia kongsikan di blog ini.




ISTERI: Kenapa abg call?

SUAMI: Abg tertekan.

ISTERI: Abg ok? Abg ada masalah apa? Citer la kat saya...

SUAMI: ?? Saya tertekan je... mana ada masalah apa apa...

ISTERI: Kalau abg ada masalah cerita la....

SUAMI: Masalah apa nye.. abg ok je... abg cuma tertekan je...

ISTERI: Ye la... kalau abg tertekan.. abg kena cerita kat saya...

SUAMI: Tertekan pun kena cerita ke?

(Suami cuba menerangkan yang dia tertekan handset lalu ter-call isterinya)

sumber : emel

Ayo... Ta.. Ta... Yo.. Hihihihi....

posted from Bloggeroid

41 comments:

  1. haha...nk gelak2 :) tertekan handset rupenyerrr...

    ReplyDelete
  2. Laaaa, apalah suami tuuu :D hahaha

    ReplyDelete
  3. suami tertekan, ister sibukk.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. Sakit nih! Kalau sakit...mari buat rawatan klinik percuma ni...

    http://relakssminda.blogspot.com/2013/06/klinik-rawatan-percuma-untuk-anda.html

    ReplyDelete
  5. kelakar,rupanya tertekan hp hehe :)

    ReplyDelete
  6. Kahkahkah! Lawak2.. Si isteri pulak terover prihatin.. Kekekekeke..:)

    ReplyDelete
  7. haha salah faham yang dasyat...hukhuk :P

    ReplyDelete
  8. hahahaha.. saya pulak tertekan baca ni.hahaha

    ReplyDelete
  9. hahaha... mula2 baca pun tertekan tu ingatkan pressure rupenye....

    ReplyDelete
  10. lol...ini bebetul TERTEKAN kihkihkih

    ReplyDelete
  11. Alahai suami...beria2 si isteri nk tolong suaminya yg 'tertekan' tu..lol

    ReplyDelete
  12. Hehehe...senyum saya baca..tapi memang penah jadi kat saya tp dengan kawan la..

    ReplyDelete
  13. hahahahaha.... seb bek dh pagi sepi'ie... nak tergelak besar pown, cover gak lagi. Gelaklah besar kat tulisan je...Mmg tertekan sungguhlah tu... haha. Lawak giler...

    ReplyDelete
  14. haha.... si suami tu nak bermanja ngan isteri dia...

    ReplyDelete